Γίνομαι νονά τον Οκτώβρη. Δεν ξέρω τι να φορέσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Γίνομαι νονά τον Οκτώβρη. Δεν ξέρω τι να φορέσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές

 

Το γράμμα της αναγνώστριας

Βοήθεια! Γίνομαι νονά σε ξωκλήσι στις 5 Οκτωβρίου ...οι προτάσεις σας θα είναι more than welcome! Χριστίνα

Η άποψη του Queen.gr


Γεια σου Χριστίνα!
Σε ευχαριστούμε πολύ για το mail σου και θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Το κακό είναι όμως ότι δε μας έδωσες μια ιδέα για το στυλ σου, όπως και για το σωματότυπό σου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα σου προτείνουμε διάφορα σχέδια, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου.


Να θυμάσαι το εξής: Το φόρεμα που θα επιλέξεις δε θα πρέπει να είναι προκλητικό. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι χαρούμενο! Εντοπίσαμε για εσένα μερικές οικονομικές αλλά στιλάτες προτάσεις. Μπορείς να επιλέξεις, λοιπόν, ένα απλό, αλλά κομψό φόρεμα όπως αυτό το μπλε Zara, το οποίο με ένα oversized κολιέ μπορεί να μεταμορφωθεί στη στιγμή. Το χρώμα του μας αρέσει πολύ και πάει σε όλες. Μια ακόμη καλή επιλογή είναι τα floral φορέματα σε κάθε μήκος. Είναι ζωηρά και παιχνιδιάρικα. Ό,τι πρέπει για βάφτιση. Δες ένα εδώ και σου έχουμε και άλλα στην παραπάνω gallery. Aν πάλι θες να είσαι άνετη ή θες να κρύψεις κάποια ατέλεια μπορείς να επιλέξεις άφοβα ένα maxi φόρεμα. Εμείς λατρέψαμε αυτό το πράσινο από το online shop ASOS. Mε τα σωστά αξεσουάρ θα μπορέσεις να το κάνεις πολύ ενδιαφέρον. Αν θες να είσαι ιδιαίτερα κομψή και σου αρέσει η δαντέλα, τέλειο φόρεμα είναι και αυτό! Τέλος, αν δεν αγαπάς ιδιαίτερα τα φορέματα σου έχουμε τη λύση. Ολόσωμη φόρμα! Εντοπίσαμε μία floral και μία μονόχρωμη πετρόλ από τα Zara. Διαλέγεις και παίρνεις. Είναι άνετη και πολύ κομψή. Φόρα τα ψηλοτάκουνά σου και θα φαίνεσαι δυο μέτρα (αν δεν είσαι :P ) Eλπίζουμε να μη σας τα χαλάσει ο καιρός. Μέχρι τότε αν χρειαστείς κάτι ξέρεις που θα μας βρεις! Good luck!

Δες όλες μας τις προτάσεις στην παραπάνω gallery. Φυσικά μη δώσεις βάση στα παπούτσια! Αν θες και για εκεί βοήθεια εδώ είμαστε

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε ακόμα

Αγόρασα αυτό το λιλά φόρεμα για το γάμο της ξαδέρφης μου. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω;

Πώς να φορέσω το boyfriends jean φέτος το Χειμώνα;

Πώς να συνδυάσω το ριγέ φόρεμα για το γάμο της κολλητής μου;