Η επέλαση του μίνι! Πώς θα το φορέσεις με στιλ και τον χειμώνα

Η επέλαση του μίνι! Πώς θα το φορέσεις με στιλ και τον χειμώνα

Σέξι ή με ρομαντική διάθεση, casual ή για βραδινές εξορμήσεις το μίνι και φέτος είναι κυρίαρχη τάση.

Το μίνι είναι μόδα και εμείς το λατρέψαμε σε όλα τα είδη και σε όλα τα στιλ. Δες πως μπορείς να το φορέσεις και κλέψε ιδέες για τις εμφανίσεις σου.

60's επιροές
Φορέματα και φούστες στο ύφος της δεκαετίας του 60, σε γραμμή Α, απλά, λιτά με κουμπιά ή γιακάδες, γιλέκα σε έντονα χρώματα αλλά και στα βασικά λευκό και μαύρο μας φέρνουν στο μυαλό εικόνες της Twiggy και όλο το κίνημα του Pierre Cardin και της Biba. Συνδύασέ τα με μπαλαρίνες και γόβες ή πέδιλα με χοντρά τακούνια. Σε αυτό το στιλ ταιριάζουν τα επιβλητικά αξεσουάρ όπως τα ογκώδη βραχιόλια, τα μεγάλα γυαλιά και οι χαρακτηριστικές τσάντες της δεκαετίας.

Ρομαντική διάθεση
Μίνι φορέματα που μοιάζουν με baby doll. Δαντελένια, broderie, με λουλούδια, παστέλ χρώματα και πολύ λευκό και εκρού. Σε αέρινη γραμμή, μας φέρνουν στο μυαλό εικόνες από κορίτσια της αγγλικής επαρχίας, ρομαντικούς κήπους και γενικότερα ρομαντική, καλοκαιρινή διάθεση. Συνδύασέ τα με πλατφόρμες και περίτεχνα πέδιλα, πολλά λουλούδια στα αξεσουάρ και κοσμήματα αλλά προσοχή στις υπερβολές.

Σορτς
Τα είδαμε σε διάφορα στιλ αθλητικό, casual και βραδινό. Εμείς ξεχωρίσαμε την mix & match διάθεση, τα ψηλόμεσα, μεταξωτά σορτς στο ύφος της δεκαετίας του '40 και τα πολύ κοντά σορτς συνδυασμένα με ζακέτες, ζώνες και πολύχρωμα αξεσουάρ. Προσοχή, δεν πηγαίνουν σε όλες! Το καλλίγραμμο σώμα είναι προϋπόθεση.

Σε έντονα χρώματα
Είδαμε στις πασαρέλες, μίνι φορέματα σε fluo χρώματα, όπως κίτρινο, φούξια, πράσινο και μπλε κοβαλτίου. Οι γραμμές είναι απλές και γεωμετρικές. Συνδυάζονται με πέδιλα σε πιο ουδέτερα χρώματα, ελάχιστα αξεσουάρ και απαλό μακιγιάζ έτσι ώστε να δοθεί έμφαση στο χρώμα και τη γραμμή του ρούχου.

Βραδινά
Σε όλες σχεδόν τις collections οι βραδινές τουαλέτες αντικαθίστανται από σούπερ μίνι δημιουργίες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από την αίγλη ενός maxi φορέματος. Είναι πολύ νεανικό, κολακευτικό, φρέσκο και αν το συνδυάσεις σωστά θα κλέψεις τα βλέμματα. Φόρεσε το στα clubs, στη δουλειά (μην το παρακάνεις) και γενικά παντού!