The street style editorial: Στην Αθήνα με την Κωνσταντίνα!

The street style editorial: Στην Αθήνα με την Κωνσταντίνα!

Βόλτες στην πόλη, γνωρίζοντας τις αναγνώστριές μας και αναδεικνύοντας το προσωπικό τους στυλ

Νέα χρονιά και νέα πράγματα για το Queen.gr. Όπως όλοι κάνουμε τις αλλαγές μας, έτσι κι εμείς αποφασίζουμε να βγούμε από το 'καβούκι' μας και να ξεχυθούμε στους δρόμους της Αθήνας, αναζητώντας κορίτσια με στυλ που μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητά τους μέσα από το ντύσιμό τους.

Τα ρούχα- ανεξαρτήτως τιμής- είναι ένας αντικατοπτρισμός του χαρακτήρα μας και τις περισσότερες φορές ένας τρόπος μη λεκτικής έκφρασης που συνοδεύει την εικόνα μας. Το στυλ είναι κομμάτι αναπόσπαστο του εαυτού μας και όλοι, είτε το έχουμε έμφυτο είτε μπορούμε να το βρούμε, καλό είναι να το υπογραμμίζουμε.

Η Κωνσταντίνα είναι φοιτήτρια της Αγγλικής Φιλολογίας και πέρασε μαζί μας την τελευταία της μέρα στην Αθήνα, λίγο πριν αναχωρήσει για σπουδές στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι ένα νεαρό κορίτσι που παίζει πόλο και προτιμά ένα ανεπιτήδευτο, δροσερό και χωρίς υπερβολές look, τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της. Η Κωνσταντίνα που έχει πάθος με τη μόδα και το fashion blogging (θα την βρεις και ως Limonspective εδώ), αποφάσισε να δοκιμάσει νέα labels τα οποία ανήκουν σε ανερχόμενους νέους σχεδιαστές ή brands και να προβάλλει το δικό της στυλ, μέσα από μία διαφορετική προσέγγιση.

Η Limonspective φίλη μας, προτιμά αυστηρά, με ανδρόγυνες αναφορές κομμάτια και classic chic σύνολα. Γνωρίζοντας το προσωπικό της γούστο, προσπαθήσαμε να βρούμε τα ιδανικά σύνολα που θα αναδείξουν τόσο το χαρακτήρα όσο και τα δυνατά σημεία της.

Καταλήξαμε σε 5 δυνατά looks και σε ιδιαίτερα κομμάτια που της ταιριάζουν.

1) Ξεκινήσαμε με ένα δυναμικό και θηλυκό σύνολο με grunge και rock αναφορές. Η Κωνσταντίνα φόρεσε δερμάτινη φούστα και μπουφάν ΣΟΜΦ με laser-cut σχέδια, που συνδυάσαμε με χειροποίητα γυαλιά του label DeepShallowExposition και αντρικό artwork T-shirt με μεταξοτυπία από τους We are still Bold and Beautiful με ankle boots από το CHOIES.

098

2) Συνεχίσαμε με ένα μαύρο κεντημένο φούτερ σε urban στυλ και μία πλισέ ψηλόμεση φούστα σε Α γραμμή που παίζει με το ροζ και το μαύρο. Και τα δύο ανήκουν στη Μαριαφλώρα Παπαπαναγιώτου και το label ΣΟΜΦ.Τα παπούτσια είναι CHOIES.

Μπορείς να τα βρεις στο on-line κατάστημα Ozonboutique.

3) Ένα μάξι φόρεμα σε ζέρσεϋ με ανοιχτή πλάτη, είναι must have αντικείμενο για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, όπως αυτό τo μαύρο L3. Αν θέλεις να του δώσεις ένα πιο καθημερινό και tomboy twist, δοκίμασε να φορέσεις ένα αξεσουάρ όπως αυτό το urban σκουφάκι.

226

4) Ξεφεύγοντας από φούστες και φορέματα, δοκιμάσαμε κάτι πιο ανδρόγυνο και καθημερινό. Ένα ανδρικό πουκάμισο από το ανερχόμενο label MOHXA έγινε η βάση για να το συνδυάσουμε με ένα ημιδιάφανο κολάν με maori prints ΣΟΜΦ. Ένα χειροποίητο σακίδιο Teller από denim και ταμπά δέρμα, ολοκληρώνει το look, σε συνδυασμό με πάνινα sneakers VANS από το Koolfly.com με λεπτομέρεια από δέρμα. Τα retro γυαλιά ηλίου σε ταρταρούγα με κοκάλινο σκελετό DSE, κρίνονται επίσης απαραίτητο αξεσουάρ.

5) Άλλο ένα trend που μας αρέσει είναι το φλοράλ. Επιλέξαμε ένα αντρικό (χωρίς φόβο και πάθος) πουκάμισο με λουλούδια σε έντονο χρώμα από τους MOHXA που βρίσκουμε στο Neon Raum (ένα νέο χώρο στο κέντρο που φιλοξενεί events και καινούργιους σχεδιαστές) και το συνδυάσαμε με ένα boyfriend jean. Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί σχεδόν με οτιδήποτε.

290

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω photo gallery και πατήστε τα link που αντιστοιχούν στα προϊόντα αν θέλετε να τα αποκτήσετε!

Σύντομα μια fashion editor του Queen.gr και ο Dreamer θα συναντηθούν με μία νέα φίλη μας που θα δοκιμάσει καινούργια καθώς και καθιερωμένα labels, ανανεώνοντας το στυλ της. Πού ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ αυτή!

Διαβάστε ακόμη:

Το τέλειο hoodie για casual chic εμφανίσεις

Οι πραγματικοί χρυσοί κανόνες του στυλ που πρέπει να καταλάβεις!

Wood Fellas: Ιδιαίτερα και stylish γυαλιά από ξύλο!