New Street Style Editorial: Βόλτα με τη Χρύσα και το Fashionism

New Street Style Editorial: Βόλτα με τη Χρύσα και το Fashionism

Δοκιμάσαμε σύνολα για κάθε περίσταση

Περιμέναμε λίγες μέρες και μόλις ξαναφάνηκε ήλιος πήραμε τη Χρύσα Οικονομοπούλου από το Fashionism, το πιο δημοφιλές ανεξάρτητο fashion site στην Ελλάδα και πήγαμε βόλτα.

Η Χρύσα είναι μια γυναίκα γεμάτη ζωή και πολύ χιούμορ. Είναι υπέυθυνη επικοινωνίας του Gagarin και μέσα σε όλα αυτά καταφέρνει να γράφει σε γνωστά sites και φυσικά να ανανεώνει συνεχώς το Fashionism, το διαδικτυακό της παιδί. Η Χρύσα είναι και μαμά (ναι, είναι), της Έμιλυ. Η Έμιλυ χρειάζεται 4 άρθρα από μόνη της, απλά και μόνο για να συστηθεί στο κοινό. Παρόλα αυτά η Χρύσα, καταφέρνει να τα κάνει όλα, πάντα με το χαμόγελο. Για τους παραπάνω λόγους και ακόμη περισσότερους, δεν θα μπορούσαμε να μην πειραματιστούμε στιλιστικά μαζί της.

Δοκιμάσαμε διάφορα look, ξεκινώντας από τα πιο casual και καταλήγοντας σε μία άκρως formal εμφάνιση, γιατί μια γυναίκα με τόσες ασχολίες πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλα, ανά πάσα στιγμή.

Για αρχή κάναμε μία επιδρομή στη συλλογή του Δημήτρη Ζαφειρίου, την ανοιξιάτικη(!) πριν ακόμη κυκλοφορήσει, πριν καν φωτογραφηθεί! Αρπάξαμε κυριολεκτικά ένα μαύρο cropped top με διαφάνεια στα μανίκια και μία ψηλόμεση ζιπ-κιλότ που φτάνει κάτω από το γόνατο. Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτα τα υπέροχα, χειροποίητα statement κολιέ του. Παπούτσια kling, από το yoox.com.

Στη συνέχεια, επιλέξαμε ένα μαύρο ανάγλυφο φόρεμα με μανίκι 3/4 και ύψος λίγο πάνω από το γόνατο, από την ανοιξιάτικη συλλογή της attrattivo. Το συνδυάσαμε με μία συλλεκτική τσάντα από vintage ύφασμα των ελληνικών ταχυδρομείων. Τα παπούτσια είναι Jeffrey Campbell. Γυαλιά Ray-Ban.

Συνεχίσαμε σε casual ύφος, επιλέγοντας ένα hippie print παντελόνι σαλβάρι από την attrattivo, το οποίο φορέσαμε με ένα printed κοντό τοπ από τους "We are still Bold and Beautiful", τσάντα σακίδιο Teller και παπούτσια kling.

Η αγάπη μας για τα σέξι μάξι φορέματα είναι κοινή και εφόσον το κορμί της μαμάς Χρύσας μπορεί να υποστηρίξει άνετα πιο τολμηρές επιλογές, είπαμε να φορέσουμε ένα βαμβακερό denim-like φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και σκίσιμο στο πλάι. Επίσης attrattivo. Το καλό με αυτό το φόρεμα, είναι ότι καταφέρνει να δείχνει σέξι κι εντυπωσιακό χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Το συνδυάζαμε με ένα δερμάτινο jacket και cut-out ankle boots Jeffrey Campbell. Για τσάντα επιλέξαμε ένα χειροποίητο σακίδιο από το Ozon Boutique. Φωτογραφήσαμε όμως το φόρεμα και μόνο του. Τόσο πολύ μας άρεσε.

Κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε ότι οι αποχρώσεις του μπλε, θα έχουν αυτή τη σεζόν την τιμητική τους. Σε αυτό το κλίμα, επιλέξαμε ένα ψηλόμεσο παντελόνι-κολάν We Are Still Bold and Beautiful, το οποίο συνδυάσαμε με ένα εμπριμέ τοπ με κρόσσια και εσπαντρίγιες- και τα δύο attrattivo.

Κατόπιν, είπαμε να αναδείξουμε τη lady chic πλευρά της Χρύσας, με ένα φόρεμα Christian Lacroix for Desigual που διατίθεται μέσω της Shop and Trade, Prada κλασικές μαύρες γόβες και οικολογική τσάντα φάκελο από φελό, του label Redo.

Σε μία ελαφρώς πιο δυναμική εκδοχή του lady chic, διαλέξαμε ένα deux-pièces εμπριμέ σύνολο με λαχούρια, BO2. To συνδυάσαμε και πάλι με τις ελαφρώς μυτερές Prada γόβες μας.

Από τον πειραματισμό μας δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αμπιγιέ designer κομμάτι. Δεν καταφέραμε να πούμε όχι σε αυτή την εξώπλατη mermaid τουαλέτα από παγιέτες, δια χειρός Δημήτρη Ζαφειρίου. Τη φορέσαμε πρώτοι και πάλι σε αποκλειστικότητα! Το φόρεμα αυτό το συνδυάσαμε με Dr Martens και επιλέξαμε ένα ιδιαίτερο χειροποίητο κολιέ Shani Jacobi από το Ισραήλ, φτιαγμένο από ξύλο, plexiglass και αλυσίδα- το οποίο θα βρείτε εδώ.

Το μακιγιάζ και το χτένισμα ανέλαβαν τα μαγικά χέρια της Κωνσταντίνας Μιχοπάνου και φυσικά πίσω από το φακό κρύβεται ο Dreamer.

*Μην ξεχνάτε όταν ανεβάζετε τις φωτογραφίες με τα outfits σας στο instagram, να βάζετε hashtag #sartoriagram και η Χρύσα θα τις αξιοποιεί αναλόγως!

Διαβάστε ακόμη:

Style games με την Νάσια Βάλβη από το Frou Frou

The street style editorial: Στην Αθήνα με την Κωνσταντίνα!

Βόλτα στην πόλη με τη Φιλιώ: All You Need Is Style