Έχω σωματότυπο κλεψύδρα. Τι μου προτείνετε να φορέσω στη βάφτιση της κόρης μου;

Έχω σωματότυπο κλεψύδρα. Τι μου προτείνετε να φορέσω στη βάφτιση της κόρης μου;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το γράμμα της αναγνώστριας


Καλημέρα! Είμαι μία νέα μαμά,28 ετών και το Μάιο θα βαφτίσω την κορούλα μου! Το θέμα μου είναι πως δεν ξέρω τι να φορέσω! Το μυστήριο θα είναι πρωινές ώρες. Ο σωματότυπός μου είναι "κλεψύδρα" και είμαι μελαχρινή! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας!!

Η απάντηση του Queen.gr


Γεια σου φίλη μας. Σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Να σου ζήσει η κορούλα σου. Πάμε τώρα στο θέμα που σε απασχολεί. Ο σωματότυπος κλεψύδρα, επί της ουσίας έχει αρκετά πιο στενή μέση σε σύγκριση με το άνω και κάτω μέρος του σώματος. Αυτό τι σημαίνει; Θα επιλέξουμε ένα φόρεμα το οποίο θα τονίζει τη μέση και θα κρύβει περιφέρεια. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά τέτοια φορέματα. Οι επιλογές είναι οι εξής:
1. Μπορείς να επιλέξεις ένα γενικά χυτό φόρεμα σε απλή γραμμή, λίγο πιο πάνω από το γόνατο
2. Μπορείς να φορέσεις ένα maxi φόρεμα (όχι κολλητό) με το οποίο θα μπορείς να κινείσαι εύκολα και φυσικά κρύβει κάθε ατέλεια
3. Τέλος, μπορείς να επιλέξεις ένα girlie skater φόρεμα, το οποίο τονίζει άψογα τη μέση σου
Όπως και να έχει, μην ξεχάσεις να προτιμήσεις φωτεινά χρώματα ή ακόμη και floral σχέδια. Τα μουντά χρώματα άφησέ τα για άλλες περιστάσεις. Εμείς διαλέξαμε όμορφα σχέδια για εσένα στην παραπάνω gallery. Ρίξε μια ματιά και κλέψε ιδέες. Αν θες να αγοράσεις κάποιο από αυτά, θα τα βρεις όλα στο online shop του Asos. Good luck!

Στέλνετε τις απορίες σας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα

Πώς να συνδυάσω την ψηλόμεση pencil ριγέ φούστα μου;

Γίνομαι νονά το Πάσχα. Με τι παπούτσια να συνδυάσω το ασπρόμαυρο φόρεμά μου;