Γίνομαι νονά το Μάιο. Πώς να συνδυάσω την tutu φούστα μου;

Γίνομαι νονά το Μάιο. Πώς να συνδυάσω την tutu φούστα μου;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

To γράμμα της αναγνώστριας
Καλημέρα κορίτσια! Τέλη Μαΐου βαφτίζω τον γιο της καλύτερης μου φίλης, σ ένα εκκλησάκι πάνω σ ένα λόφο, .. μεσημεράκι.. Τι φοράνε εκεί??? Είμαι 33, 1,70, 65 κιλά μαύρα μακριά μαλλιά.. Οι ενδυματολογικές μου εμφανίσεις είναι streetware σε σχέση με το ύφος της βάφτισης.. σκεφτόμουν μια tutu φούστα μάλλον με starακια (παλιμπαιδισμός) τ-shirt και σακάκι (ανάλογα τον καιρό).. Αλλά μάλλον οι κουμπάροι μου δεν θα απολαύσουν το "θέαμα".. Τι να φορέσω λοιπόν, ώστε να ναι σχετικώς αποδεκτό, αλλά να είμαι εγώ.. Φοράω και ψηλά παπούτσια αλλά σκέφτηκα τα starακια με δεδομένο το βουνό, την εποχή και την ώρα...

Η απάντηση του Queen.gr
Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε για το γράμμα σου. Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε αναγνώστριες σαν εσένα με χιούμορ και προσωπικό στυλ. Αρχικά να σου πούμε ότι συμφωνούμε με όλο σου το outfit. Σωστή η επιλογή της tutu φούστας συνδυασμένη με ένα απλό t-shirt. Προτίμησε μπλουζάκια με έξυπνα logos ή με floral λεπτομέρειες. Από πάνω φρόντισε να βάλεις ένα κομψό blazer σε παλ απόχρωση και τέλος πρόσθεσε πάνω από το t-shirt σου ένα oversized κολιέ. Όσο για τα παπούτσια, εμάς θα μας άρεσε να σε δούμε με All Stars, θα ήσουν σίγουρα η πιο cool νονά ever. Παρόλα αυτά αν θεωρείς ότι οι κουμπάροι σου θα σε... διώξουν (LOL) μπορείς να φορέσεις σανδάλια ή ankle boots όπως τα παρακάτω, τα οποία και βρήκαμε για εσένα. (αν σου αρέσουν μπορείς να τα βρεις εδώ)

image1xl

Έχε πάντα κατά νου ότι το σημαντικότερο από όλα είναι να νιώθεις όμορφα μέσα στα ρούχα που φοράς. Η ενδυματολογική σου επιλογή είναι άψογη! Good luck.

Στέλνετε όλες σας τις απορίες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα

Έχω σωματότυπο κλεψύδρα. Τι μου προτείνετε να φορέσω στη βάφτιση της κόρης μου;

Πώς να συνδυάσω την ψηλόμεση pencil ριγέ φούστα μου;