Ένα απόγευμα με την Αλεξία από το Smells Like Fashion στο κέντρο της Αθήνας

Ένα απόγευμα με την Αλεξία από το Smells Like Fashion στο κέντρο της Αθήνας

Νέο street style editorial

Άμα δεν την δεις από κοντά, δεν καταλαβαίνεις πόσο όμορφη είναι η Αλεξία Σακελλαρίου στην πραγματικότητα. Μέχρι να γίνει η φωτογράφηση, το απόγευμα της Δευτέρας, είχα δει μόνο φωτογραφίες της στο blog της, Smells like Fashion, και, όσο εντυπωσιακή κι αν μου φαινόταν μέχρι τότε, η φυσική παρουσία της αποδείχθηκε πολύ ομορφότερη από την εικόνα που είχα.

Η Αλεξία είναι ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια, που σου φτιάχνει την διάθεση! Έχει άποψη και προσωπικό στυλ, και αυτό φάνηκε και στην διαδικασία επιλογής των outfits της φωτογράφησης, τα οποία συναποφασίσαμε. Είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τον φωτογραφικό φακό, σε βαθμό που με εντυπωσίασε- και όλα αυτά, με μία διάθεση απολύτως χαλαρή, feelgood, αλλά και αυτοσαρκαστική. Από τον απολύτως αβίαστο τρόπο που κύλησε η φωτογράφηση, αλλά και τον ενθουσιασμό της Αλεξίας είναι σαφές ότι, η μόδα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ζωή της και την καθημερινότητά της- αλλά και ο λόγος που θα την οδηγήσει, τον Σεπτέμβριο, στο Λονδίνο για να σπουδάσει fashion journalism στο London College of Fashion.

Για αρχή, είπαμε να πάμε με ένα κάπως «τολμηρό», αλλά ιδιαίτερο outfit. Η Αλεξία φόρεσε ολόσωμο μαγιό, LAV Unused, και διάφανο, body- conscious φόρεμα, We are still bold & beautiful. Τα oversized, μπλε σκουλαρίκια έδωσαν το απαραίτητο edge, και τα nude ψηλοτάκουνα ανέδειξαν τέλεια την σέξι εμφάνιση.

Συνεχίσαμε σε πιο sporty chic ύφος, με αθλητικό τοπ, και printed, κλος φούστα We are still bold & beautiful, πλατφόρμες με πολύχρωμες λεπτομέρειες, και chic, χρυσό κόσμημα για τον λαιμό.

Σε casual ύφος, συνεχίσαμε με σέξι σορτσάκι από denim, LAV unused, και t- shirt με στάμπα Crossed Minds. Επιλέξαμε να συνδυάσουμε το look με ένα statement κολιέ, σε βαθύ μπλε χρώμα, και απλά αλλά girlie sneakers, σε έντονη, φούξια απόχρωση με τρουκς.

Για το επόμενο look είπαμε να βγάλουμε την πιο ρομαντική πλευρά της Αλεξίας, με παντελόνι σε loose γραμμή και ανοιχτό ροζ χρώμα, και cropped τοπ, LAV unused, καθώς και oversized δαχτυλίδια σε πράσινο, και μαύρο χρώμα, και nude peep- toes με διακοσμητικό φιόγκο.

Για το τέλος κρατήσαμε την πιο preppy εμφάνιση του editorial, αφού επιλέξαμε midi, φλοράλ φούστα AL-DI-LA-DI και αμάνικο, λευκό πουκάμισο από τις LAV unused. Ένα κλασικό, nude ψηλοτάκουνο με διαφανείς λεπτομέρειες, και ένα chic βραχιόλι- αλυσίδα, σε ροζ χρυσό χρώμα, ήταν τα αξεσουάρ που ανέδειξαν τέλεια το look.

Τα ρούχα βρήκαμε στο Neon Raum. Τα κοσμήματα της φωτογράφησης είναι από τα Jools και τα παπούτσια από τα Adam's Shoes. Την Αλεξία φωτογράφησε ο Dreamer, το μακιγιάζ και τα μαλλιά επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου.