Η Victoria Beckham αποθεώνει τη Βρετανία (και, επιτέλους, γελάει!)

Σε αυτό το βίντεο η Posh Victoria γίνεται γλυκιά και υποστηρίζει με πάθος το «made in Britain» προωθώντας τη Βρετανία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο βίντεο, μέρος της καμπάνιας GREAT που έχει στόχο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων να προωθήσει και να ενισχύσει τη φήμη της Βρετανίας στο εξωτερικό. Σε αυτό, λοιπόν, το νέο βίντεο πρωταγωνίστρια είναι η πρώην Spice Girl νυν επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham που αφήνει για λίγο το posh ύφος της και χαμογελάει, υποστηρίζοντας ένθερμα την πατρίδα της.

Φορώντας μια δική της δημιουργία η Victoria από τη μια γίνεται υπέρμαχος των γυναικών με φεμινιστικές πινελιές στο λόγο της και από την άλλη εκθειάζει οτιδήποτε βρετανικό, τη βασίλισσα, την Anna Wintour της αμερικανικής Vogue αλλά και τους βρετανικούς οίκους μόδας αναφέροντας μεταξύ άλλων τους Burberry, Stella McCartney και Alexander McQueen.

Το συμπέρασμα είναι πως αυτό που ξέρουν να κάνουν οι Βρετανοί σίγουρα καλά είναι να προωθούν ενωμένοι την χώρα τους και να επιβάλουν οτιδήποτε βρετανικό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μαθήματα κανείς;