Fashion Debate: Παστέλ ή έντονα χρώματα, τι να φορέσω την άνοιξη;

Η Δέσποινα Καμπούρη βρίσκει τα παστέλ χρώματα ιδανικά για την εποχή, αλλά η Διονυσία Καλαποθαράκου διαφωνεί κάθετα και ψηφίζει «έντονες αποχρώσεις». Η Ιωάννα Σαλαμούρα παίρνει και εκείνη θέση. Εσύ με ποια είσαι σε αυτή την fashion διαμάχη;

Την αιώνια διαμάχη «του καλού με του κακού» την έχουμε παρατηρήσει όλες σε βιβλία φιλοσοφίας αλλά και λογοτεχνίας. Με την αντιπαράθεση όμως «παστέλ χρώματα VS έντονα» για την άνοιξη, κανείς δεν είχε καταπιαστεί μέχρι να γίνει video –και αντικείμενο διαμάχης- ανάμεσα στη Δέσποινα Καμπούρη και τη Διονυσία Καλαποθαράκου. Η πρώτη ψηφίζει «ρομαντικά παστέλ μέχρι αν σβήσει ο ήλιος», η δεύτερη βροντοφωνάζει με πάθος (και ένταση για να κάνει ρίμα) «έντονα χρώματα μόνο».

Εσύ με ποια από τις δύο συμφωνείς; Kαι πριν βιαστείς να πάρεις θέση δες, στο παρακάτω video, και την τοποθέτηση της Ιωάννας Σαλαμούρα η οποία θα σου δείξει κομψούς και stylish, ενδυματολογικούς συνδυασμούς ώστε να φορέσεις και τα δύο color trend αυτήν την άνοιξη. Καλή προβολή και να θυμάσαι…«η γνώμη σου έχει δύναμη», γι’ αυτό μπες στο Instagram του Queen.gr και πες την σε εμάς!
Δες επίσης: Fashion Debate: Κρόσσια στα ρούχα, ναι ή όχι;