Nivea Q10 Plus: Σβήνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες!

Nivea Q10 Plus: Σβήνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες!

Η Nivea αυτή τη σεζόν ανανεώνει την best selling σειρά της Q10 plus, την ενισχύει με Κρεατίνη, και δίνει στην επιδερμίδα ό,τι χρειάζεται για να μείνει νεανική και λαμπερή- παρά τις εξωτερικές επιθέσεις!

Στην καρδιά της σειράς, βρίσκεται το συνένζυμο Q10, μια ουσία που υπάρχει φυσικά στα κύτταρά μας, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έτσι συνεισφέρει σημαντικά στην προστασία και την αναγέννησή τους. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδα Q10 που παράγει ο οργανισμός μας μειώνονται, τα κύτταρα δεν προφταίνουν να αναπληρώσουν τις φθορές και τα σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους.

Μετά από επτά χρόνια εντατικών ερευνών και 21.000 δοκιμές στα εργαστήρια της Beiersdorf, το πολύτιμο αυτό συστατικό έγινε πρωταγωνιστής μιας σειράς περιποίησης που καλύπτει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, δουλεύοντας σε πλήρη αρμονία με την επιδερμίδα ώστε να αντιμετωπίσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Η σειρά Nivea Q10 plus περιλαμβάνει προϊόντα που καλύπτουν όλα τα βασικά βήματα της καθημερινής φροντίδας: Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας (σε δύο τύπους), Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας, Ορό Αναδόμησης, Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών και Μάσκα.