Nivea Q10 Plus: Για τα μάτια σας, μόνο!

Nivea Q10 Plus: Για τα μάτια σας, μόνο!

Η Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών της σειράς θα αλλάξει το βλέμμα σας! 

Η επιδερμίδα των ματιών είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη. Όχι μόνο είναι εκτεθειμένη στις εξωτερικές επιθέσεις αλλά ταλαιπωρείται και από τις συνεχείς συσπάσεις που γίνονται καθώς ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας!

Για αυτούς τους λόγους οι πρώτες λεπτές γραμμές εμφανίζονται πρώτα στην περιοχή των ματιών, πράγμα που σε συνδυασμό με τους μαύρους κύκλους και το οίδημα, κάνει το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο, και μας προσθέτει χρόνια.

Τι μπορούμε να κάνουμε: να ξεκινήσουμε από νωρίς την φροντίδα των ματιών, προσθέτοντας μια έξτρα κίνηση στην καθημερινή ιεροτελεστία της ομορφιάς μας με ένα ειδικό προϊόν. Ιδανική επιλογή, η αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών από τη σειρά Nivea Q10 Plus, που μειώνει ορατά την εμφάνιση των ρυτίδων και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους.

Η ελαφριά και χωρίς άρωμα σύνθεσή της περιέχει δύο ενεργά, φυσικά συστατικά της επιδερμίδας το Συνένζυμο Q10 και την κρεατίνη που βοηθούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Μέρα με τη μέρα, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, το βλέμμα γίνεται πιο νεανικό και ξεκούραστο!