Επαναφορά σώματος μετά από εγκυμοσύνη

Επαναφορά σώματος μετά από εγκυμοσύνη

Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε δει κάποιες διάσημες μαμάδες μετά από πρόσφατη εγκυμοσύνη, να δείχνουν πιο αδύνατες και πιο ανανεωμένες από ποτέ! Πώς το πετυχαίνουν;

Σίγουρα η διατροφή δεν είναι αρκετή, καθώς το σώμα μετά από μία εγκυμοσύνη έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές, καθιστώντας δύσκολη την επαναφορά του στην προηγούμενη κατάσταση. Τι κάνουν λοιπόν οι διάσημες μαμάδες και πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν τα επιτεύγματα της Κοσμητικής Ιατρικής, ώστε να δούμε άμεσο αποτέλεσμα;

Το τοπικό πάχος
Λίγο στην κοιλιά, λίγο στους γλουτούς... το σωρευμένο λίπος που αποθηκεύθηκε εκεί κατά τη διάρκεια των 9 μηνών, δεν λέει να φύγει. Η καλύτερη και πλέον δοκιμασμένη λύση είναι η Σονόλυση. Πρόκειται για μία μέθοδο με εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενάντια στο τοπικό, αλλά και ολικό λίπος. Με τη Σονόλυση, δημιουργούνται ισχυρά μηχανικά κύματα που προκαλούν τη διάλυση του λιπώδους ιστού, ώστε να επιτρέψουν στο εγκλωβισμένο λίπος να αποβληθεί από τον οργανισμό. Είναι τέτοια η δραστικότητα της μεθόδου, όπου από την πρώτη κιόλας συνεδρία, μπορείτε να φορέσετε το παντελόνι που δεν σας κουμπώνει!

Οι λευκές ραγάδες
Στην εγκυμοσύνη, το δέρμα "τεντώνεται" τόσο πολύ με αποτέλεσμα να "σπάει" και να δημιουργεί τις γνωστές αντιαισθητικές λευκές ραγάδες. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε ουσιαστικός τρόπος αντιμετώπισης, μέχρι που εμφανίστηκε το Scarlet! Με το Scarlet «σπάμε» τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ο οργανισμός πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του «κενού» που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα υγιή κύτταρα. Όλη η διαδικασία φυσικά είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματα βελτιώνονται μέρα με την ημέρα, ανάμεσα στις συνεδρίες.

H σύσφιξη
Το πλεονάζον δέρμα στην κοιλιά, μετά την εγκυμοσύνη, είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αναφέρουν οι νέες μαμάδες. Η σύγχρονη Ιατρική Κοσμετολογία έχει να παρουσιάσει μία πρωτοποριακή τεχνολογία, τη Ραδιοανάπλαση! Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, πραγματοποιούμε ένα μη χειρουργικό lifting σώματος. Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, προκαλούμε σύσφιξη και πλήρη αναδόμηση του δέρματος, ενώ ενισχύουμε την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς ουλές, χωρίς πόνο και χωρίς καμία παρενέργεια!

Η γεννητική περιοχή
Είναι γεγονός, ότι μετά από 1ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς, ο κόλπος της γυναίκας διευρύνεται και είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση. Αν σκεφτούμε ότι ο μέσος κόλπος της γυναίκας έχει διάμετρο 2 cm και το κεφάλι του παιδιού 10 cm, καταλαβαίνουμε ότι ναι μεν ο κόλπος μπορεί να επανέλθει στα 4-6 cm, αλλά ποτέ στα 2 cm! Εδώ, η κολποπλαστική επιτελεί το «θαύμα» της! Με τη συγκεκριμένη επέμβαση, που πραγματοποιείται μέσα σε 1-1,5 ώρα, χωρίς να χρειαστεί να παραμείνετε καθόλου στην κλινική, μπορούμε όχι μόνο να επαναφέρουμε τον κόλπο στην κατάλληλη διάμετρο, αλλά και να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες των μικρών χειλέων του αιδοίου (χαλαρά, υπερμεγέθη κ.α.). Η κολποπλαστική πραγματοποιείται με laser, ώστε να υπάρχει μεγάλη ακρίβεια και να αποφύγουμε τις τομές, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Έτσι, μπορούμε με μία επέμβαση, να βοηθήσουμε τη σεξουαλική και ψυχολογική υγεία της γυναίκας, ενώ μπορούμε να διορθώσουμε και προβλήματα που προκύπτουν μετά τον τοκετό, όπως ακράτεια ούρων.

Ευχαριστούμε τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, Μαιευτήρα – Χειρουργό Γυναικολόγο, για τις πληροφορίες σχετικά με την Κοσμητική Γυναικολογία (www.ananeosi.gr)
και
τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Medi Cosmetic για τις πληροφορίες Ιατρικής Κοσμετολογίας (www.medicosmetic.gr )