Αυτά τα πρησμένα πόδια ανήκουν σε πολύ διάσημη εγκυμονούσα τραγουδίστρια

Πατούλια Κατερίνα
Αυτά τα πρησμένα πόδια ανήκουν σε πολύ διάσημη εγκυμονούσα τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια έκανε το καλύτερο #10yearchallenge 

Υπάρχουν διάσημες και μη που η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η καλύτερή τους φάση. Υπάρχουν κι άλλες όμως που υποφέρουν και δεν το κρύβουν.

Αυτή τη φορά, ήταν η Jessica Simpson εκείνη που δεν έκρυψε πως η τρίτη της εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολη με ένα epic #10yearchallenge.

Και μπορεί οι υπόλοιποι stars να μας δείχνουν το πόσο έχει αλλάξει το πρόσωπο ή το σώμα τους τα τελευταία δέκα χρόνια, η τραγουδίστρια και ηθοποιός επέλεξε να μας δείξει πόσο έχουν αλλάξει τα πόδια της!

Στη μια μεριά βλέπουμε την εικόνα των σμιλεμένων ποδιών της 38χρονη και στην άλλη βλέπουμε τα πρησμένα από το οίδημα πόδια της Simpson.

H Jessica είχε ποστάρει για πρώτη φορά τα πρησμένα πόδια της στις 11 Ιανουαρίου ζητώντας γιατροσόφια από fans της και επανήλθε με την δοκιμασία των δέκα ετών.

Τι συμβαίνει και πρήζονται όμως τα πόδια στην εγκυμοσύνη; Το σώμα παράγει μέχρι και 505 παραπάνω αίμα και υγρά για τις ανάγκες του εμβρύου που μεγαλώνει και το πρήξιμο που αποκαλείται οίδημα, είναι σύνηθες σε χέρια, πόδια, γόνατα και στο πρόσωπο.

Αν το πρήξιμο επιμένει και σε συνδυασμό με αυξημένη αρτηριακή πίεση, η εγκυμονούσα πρέπει να ενημερώσει το γιατρό για να αποκλειστεί ο κίνδυνος προεκλαμψίας.