Sophie Turner: Το εντυπωσιακό της σώμα δυόμιση μήνες μετά τη γέννα

Sophie Turner: Το εντυπωσιακό της σώμα δυόμιση μήνες μετά τη γέννα

Πολύ λαμπερή μανούλα.

Ταλαντούχα, λαμπερή, γλυκιά, συμπαθητική, η Sophie Turner κέρδισε κατευθείαν το κοινό με το που εμφανίστηκε στην επιτυχημένη σειρά της HBO, Game of Thrones. Ο ρόλος της εκεί δεν ήταν πάντα ο πιο αγαπημένος του κοινού, αφού συνήθιζε να εμπλέκεται σε λάθος αποφάσεις και ως αποτέλεσμα να παίρνει κι άλλους στον λαιμό της, ωστόσο, τα ελαφρυντικά ήταν εκεί, το ίδιο και οι κινήσεις που έκανε στο τέλος για να εξιλεωθεί για το παρελθόν της.

Στις 22 Ιουλίου, η 24χρονη ηθοποιός, που ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα της στο Hollywood, υποδέχτηκε στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύζυγό της, Joe Jonas. Οι δυο τους είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπητό στο κοινό και κάθε φορά που εμφανίζονται μαζί μπορείς να καταλάβεις πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον και πόσο όμορφη σχέση φαίνεται να έχουν.

Στις 7 Οκτωβρίου, δυόμιση περίπου μήνες μετά τη γέννα, η Sophie, o Joe και η Willa, όπως ονόμασαν το κοριτσάκι τους, εθεάθησαν σε βόλτα τους στο Los Angeles. Ο καθένας τους έπαιρνε με τη σειρά του το καρότσι, αλλά το βλέμμα στάθηκε κατευθείαν στη νέα μαμά και στο σώμα της, μόλις δυόμιση μήνες μετά τη γέννα.

Η Sophie φορούσε ένα μαύρο κολάν με T-Shirt, ένα outfit που αναδείκνυε τις σμιλευμένες της αναλογίες.

Δες τη στο παρακάτω βίντεο.