Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Απάντησαν στο πιο δύσκολο ερώτημα κάθε νέου γονιού

106 SHARES

Νέοι γονείς, ειδικά στην Αττική βασανίζονται από ένα δίλημμα: Καρότσι ή μάρσιπος.

Στις 23 Ιουνίου 2021, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βίωσαν το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής τους, το ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους.

Μπορεί η εγκυμοσύνη να ήρθε μετά από προσπάθεια, όμως το δημοφιλές ζευγάρι είναι υποστηρικτής της θετικής ενέργειας και βγήκε πιο ενωμένο και πιο αγαπημένο από ποτέ.

Κι ενώ τα δίδυμα μεγαλώνουν, οι δύο νέοι γονείς βιώνουν νέες και πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Πριν μερικές ημέρες ήταν οι πρώτες διακοπές με τα δίδυμα στο Πόρτο Χέλι και κάτι μου λέει ότι του χρόνου οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού θα ακολουθούν τον ταξιδιάρη μπαμπά και την ατρόμητη μαμά στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα βέβαια, Μπόνπα και Τανιμανίδης είχαν να απαντήσουν σε άλλο βασανιστικό και κρίσιμο ερώτημα κάθε νέου γονιού.

Καρότσι ή μάρσιπο;

Ειδικά στις βόλτες με νέα μωρά στην Αθήνα, όλοι ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μια αξιόλογη ή έστω εύκολη βόλτα με καρότσι. Πεζοδρόμια που να χωρούν καρότσι δύσκολα βρίσκεις, αν τα βρεις εύκολα βρίσκεις παράνομα παρκαρισμένο αμάξι στο τέλος του πεζοδρομίου, μετά κατεβαίνεις από το πεζοδρόμιο και θέτεις σε κίνδυνο και εσένα και το μωρό και κάπου εκεί έρχεται μια λακούβα και κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιθυμία να επιστρέψεις στο σπίτι και να μείνεις μέσα μέχρι το παιδί να περπατήσει.

Κάπου εκεί ζηλεύεις εκείνες τις ατέλειωτες βόλτες της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της, στην άπλα του χωριού της Ζυρίχης στο οποίο κατοικεί και σκέφτεσαι να γίνεις μετανάστης λόγω καροτσιού.

Να μην στα πολυλογώ! Ο Τανιμανίδης έθεσε το δίλημμα, οι νέοι γονείς απάντησαν και με διπλάσιο ποσοστό προτιμούν μάρσιπο!

Και η Χριστίνα εξήγησε το γιατί που ακούγεται αυτονόητο! 

 

 

106 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ