Stylish από κούνια: Τα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την παιδική γκαρνταρόμπα

Stylish από κούνια: Τα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την παιδική γκαρνταρόμπα

Αν έχεις ξεμείνει από ευφάνταστες ιδέες και θέλεις να προσφέρεις ένα δώρο που θα φανεί χρήσιμο στη μαμά αλλά και στο παιδί, τότε ένα ρούχο εξαιρετικής ποιότητας είναι μία διαχρονική, value for money επιλογή, η οποία θα σε ανακηρύξει ως την πιο cool νονά ή θεία.

Δεν χρειάζεται να μεγαλώνεις ένα παιδί, για να γνωρίζεις πως η επιλογή των παιδικών ρούχων για τους μικρούς μας φίλους είναι μία δύσκολη αποστολή. Αν έχεις ένα ανιψάκι ή ένα βαφτιστήρι που υπεραγαπάς, μάλλον έχεις σκεφτεί αρκετές φορές να του χαρίσεις κάποιο ρούχο ως δώρο. Αλλά ακριβώς επειδή δεν ήσουν σίγουρη ότι θα έκανες τη σωστή επιλογή για εκείνο, προτίμησες να του προσφέρεις ένα παιχνίδι.

Ωστόσο, αν έχεις ξεμείνει από ευφάνταστες ιδέες και θέλεις να προσφέρεις ένα δώρο που θα φανεί χρήσιμο στη μαμά αλλά και στο παιδί, τότε ένα ρούχο εξαιρετικής ποιότητας είναι μία διαχρονική, value for money επιλογή, η οποία θα σε ανακηρύξει ως την πιο cool νονά ή θεία.

Πώς θα είσαι σίγουρη όμως, ότι θα κάνεις μία επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μικρού παραλήπτη; Κι όμως, η απάντηση «κρύβεται» στην ηλικία του παιδιού. Διότι η ηλικία ενός παιδιού είναι αυτή που σου αποκαλύπτει ποια είναι τα κατάλληλα ρουχαλάκια για εκείνο.

Δεν έχει σημασία, λοιπόν, αν ο μικρός παραλήπτης του δώρου είναι 8 μηνών ή 8 χρονών, καθώς στη λίστα που ακολουθεί, θα βρεις τα cool παιδικά ρούχα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες κάθε παιδιού, ανεξάρτητα από την ηλικία του, ενώ θα μάθεις από πού μπορείς να τα αποκτήσεις στις πιο οικονομικές τιμές.

Cool προτάσεις βρεφικών ρούχων για μωράκια που είναι έως και 2 ετών

Παρότι τα μωρά είναι πολύ μικρά για να έχουν διαμορφώσει στυλιστική άποψη, υπάρχει κάτι που κάθε μωρό θέλει από τα ρουχαλάκια του και αυτό είναι να μην το ενοχλούν, δηλαδή να μην το πιέζουν και να επιτρέπουν στην επιδερμίδα του να «ανασαίνει». Όσο για τη μαμά, αυτή ιδανικά θα ήθελε να είχε περισσότερες stylish επιλογές στην γκαρνταρόμπα του μωρού της, παραμένοντας εντός budget.

Συνεπώς, η ποιότητα είναι αυτό που ενδιαφέρει το μωρό -ακόμη και αν δεν το γνωρίζει- ενώ μία προσιτή τιμή είναι το ζητούμενο για κάθε μαμά. Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο, λοιπόν; Στο σετ που περιλαμβάνει δύο ολόσωμα φορμάκια με στάμπα «Minnie Mouse», τα οποία είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι και μπορείς να το βρεις στο ψηφιακό ή σε κάποιο φυσικό κατάστημα Cool Club.

Μάλιστα, «δύο σε ένα» είναι και το σετ από άνετα, ελαστικά παντελόνια, το οποίο περιλαμβάνει ένα μονόχρωμο σχέδιο και ένα λίγο πιο παιχνιδιάρικο. Και επειδή ένα, δύο, τρία φορμάκια δεν είναι ποτέ αρκετά, υπάρχει και ένα σετ με δύο μακρυμάνικα φορμάκια εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο συνδυάζει ένα πράσινο, μονόχρωμο σχέδιο και ένα με φλοράλ μοτίβο.

Extra tip για εσένα που θέλεις να είσαι η πιο cool θεία, φίλη ή νονά. Αν το δώρο σου προορίζεται για το μωρό της κολλητής, της κουμπάρας, της αδερφής σου, να θυμάσαι πως μπορείς να συνδυάσεις τα ρούχα με μία αλλαξιέρα, η οποία μετράει το ύψος του μωρού και θα διευκολύνει σημαντικά της καθημερινότητα της μαμάς!

q2.PNG

Άνετα ρούχα που συντροφεύουν τα αγόρια στο σχολείο, το πάρκο και το σπίτι

Όσο ένα παιδί μεγαλώνει, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η επιλογή των ρούχων, καθώς, όταν είναι πλέον 4, 6 ή 8 ετών, εκτός από τη μαμά του, έχει και εκείνο λόγο στο τι θα φοράει. Και αν υπάρχει ένα ρούχο που κανένα αγοράκι δεν θα θέλει να βγάλει από πάνω του φέτος τον χειμώνα, αυτό είναι σίγουρα ένα άνετο φούτερ με κουκούλα, το οποίο θα του προσφέρει ζεστασιά, ενώ θα διαθέτει τις αποχρώσεις και το ξεχωριστό σχέδιο που θα κάνουν το παιδί να νιώθει σούπερ cool σε κάθε περίσταση.

q3.PNG

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τη μακρυμάνικη, βαμβακερή μπλούζα που συνδυάζεται με αθλητικές φόρμες, τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, ενώ είναι στολισμένη με μία εντυπωσιακή στάμπα που γράφει, «we are family». Παρόλα αυτά, αν θέλεις το δώρο που θα προσφέρεις στο παιδί να είναι «πλούσιο» και να δώσει στη μαμά του την ευκαιρία να δημιουργήσει πολλές καθημερινές εμφανίσεις για το μικρό της, στο Cool Club θα βρεις και ένα σετ με τρεις μακρυμάνικες μπλούζες, μία πορτοκαλί, μία ριγέ και μία γαλάζια, που «ξεκλειδώνουν» δεκάδες παιδικά σύνολα.

q4.jpg

Ποιοτικά ρούχα που «αγκαλιάζουν» τα κορίτσια με στυλ, άνεση και χρώματα

Τι χρειάζεται ένα κορίτσι που είναι από 2 έως 8 ετών στην γκαρνταρόμπα του, για να μεγαλώνει με αυτοπεποίθηση; Χρειάζεται ρούχα που της επιτρέπουν να κινείται, να παίζει, να τρέχει ελεύθερα, να μπορεί να συμμετέχει σε κάθε δραστηριότητα εντός και εκτός σχολείου. Για παράδειγμα, ένα υπέροχο σετ που περιλαμβάνει μία κοντομάνικη, λευκή μπλούζα με στάμπα από την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων Paw Patrol και μία φαρδιά, ελαστική φόρμα σε ροζ απόχρωση, είναι μία πολύ καλή επιλογή που η μικρή θα λατρέψει, όχι μόνο λόγω του υπέροχου σχεδίου που γράφει «unicorns are awesome», αλλά επειδή θα την «αγκαλιάζει» καθημερινά με άνεση, χρώμα και στυλ.

q5.PNG

Εξίσου άνετη και ευκολοφόρετη είναι η βαμβακερή, γκρι, μακρυμάνικη μπλούζα από το Cool Club, που έχει στο μπροστινό μέρος μία ιδιαίτερη στάμπα με ένα χαριτωμένο λαγουδάκι. Μάλιστα, μπορείς να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη μπλούζα με ένα ελαστικό, τιρκουάζ κολάν εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο εφαρμόζει στα πόδια της μικρής, χωρίς να την περιορίζει ή να τη στενεύει.

q6.jpg

Προτάσεις ωφέλιμων δώρων για να εμπλουτίσεις το δώρο που θα προσφέρεις στο παιδί

Αν θέλεις, λοιπόν, να χαρίσεις ένα δώρο στο παιδί, το βαφτιστήρι, το ανιψάκι σου, στο Cool Club μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών, παιδικών ρούχων σε πολύ προσιτές τιμές. Ωστόσο, αν θέλεις να εμπλουτίσεις το πακέτο που θα του προσφέρεις, μην παραλείψεις να προσθέσεις και κάποιο παιχνίδι, όπως η ξύλινη νταλίκα που θα χαρίσει στο παιδί ατελείωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού. Εναλλακτικά, υπάρχει και ο ξύλινος δίσκος κοπής, ο οποίος βοηθάει το παιδί να εξασκεί τις κινητικές του δεξιότητες, καθώς και το λούτρινο λαγουδάκι μπαλαρίνα, που φοράει μία φούστα από τούλι και θα γίνει ο καλύτερος φίλος του παιδιού.

q7.jpg

Βέβαια, αν ο παραλήπτης του πακέτου σου είναι ακόμη 6 μηνών, τότε ένα πιάτο σε ροζ απόχρωση ή σε σχήμα πατούσας, με βεντούζες στον πάτο, κατασκευασμένο από καουτσούκ σιλικόνης με πιστοποιητικό LFGB, είναι μία επιλογή δώρου, η οποία θα βοηθήσει το μωράκι να μάθει να τρώει μόνο του.

q8.jpg

Μπορεί η επιλογή ρούχων για τα παιδιά να είναι μία δύσκολη υπόθεση όμως, με μία επίσκεψη στο ψηφιακό ή σε κάποιο φυσικό κατάστημα Cool Club, γίνεται μία διασκεδαστική εμπειρία που θα θέλεις να επαναλάβεις. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το συγκεκριμένο brand έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό entry στην ελληνική αγορά, αφού σου προσφέρει ποιοτικά ρούχα, παιχνίδια και βρεφικά είδη, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και έχει αγαπηθεί και από πολλές celebrities Ελληνίδες μαμάδες!