Τα δώρα που θα φέρουν το πιο μεγάλο χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών σου φίλων

Τα δώρα που θα φέρουν το πιο μεγάλο χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών σου φίλων

Η Mattel δεν είναι ταυτισμένη μόνο με τη Barbie, όπως ίσως σε «έπεισε» η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς. Είναι μια σειρά από παιχνίδια για όλα τα παιδιά, παιχνίδια που θέλεις να είσαι εσύ αυτή που θα τα προσφέρει!

Τα Χριστούγεννα και η μαγεία τους είναι αφιερωμένα στα παιδιά και το γνωρίζεις και εσύ καλά, αφού πάντα περίμενες τη στιγμή που θα έπαιρνες τα δώρα σου από την οικογένεια, την αγαπημένη θεία, τη γιαγιά και τον παππού, τις φίλες της μαμάς και τους κολλητούς του μπαμπά που σε έβαζαν στις «λίστες» τους.

Και τώρα είσαι εσύ σε αυτή τη θέση, να θέλεις να κάνεις εσύ τα πιο μαγικά δώρα στα παιδάκια που έχεις στο περιβάλλον σου. Φυσικά, γνωρίζεις πολύ καλά πού θα απευθυνθείς και πού θα αναζητήσεις το καλύτερο δώρο για τον καθένα: Στην αγαπημένη σου Mattel, την εταιρεία που έχεις ταυτίσει με τα πιο δημιουργικά, αγαπημένα παιχνίδια της δικής σου παιδικής ηλικίας – διότι, σαν την Barbie σου, δεν είναι κανένα άλλο παιχνίδι, ποτέ! Πλέον όμως η Mattel δεν είναι ταυτισμένη μόνο με τη Barbie, όπως ίσως σε «έπεισε» η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς. Είναι μια σειρά από παιχνίδια για όλα τα παιδιά, παιχνίδια που θέλεις να είσαι εσύ αυτή που θα τα προσφέρει!

image003.jpg

Οι δεινόσαυροι που θα διασκεδάσουν τον μικρό σου φίλο

Αν ο μικρός σου φίλος είναι ένας εξερευνητής που αγαπάει την περιπέτεια και θέλει συνέχεια να ανακαλύπτει νέους κόσμους, το παιχνίδι με δεινόσαυρους είναι σίγουρα μία από τις αγαπημένες του ασχολίες ή τουλάχιστον… πρόκειται να γίνει! Το μόνο δίλλημα που έχεις τώρα εσύ είναι τι να επιλέξεις μεταξύ του Jurassic World Indominus Rex ή της Hot Wheel νταλίκας- πίστας- δεινόσαυρος.

Από τη μία, ο νέος Indominus Rex έρχεται από το Jurassic World με φως- καμουφλάζ που μπορεί να ενεργοποιήσει ο μικρός σου φίλος ενώ ο δεινόσαυρός του ετοιμάζεται για επίθεση με τα σαγόνια του και τον άγριο βρυχηθμό του. Από την άλλη, η απόλυτη Hot Wheels νταλίκα- πίστα- δεινόσαυρος «καταβροχθίζει» αυτοκινητάκια, μπορεί και μεταφέρει πάνω από 20 οχήματα και με μία κίνηση μετατρέπεται σε έναν τεράστιο δεινόσαυρό με φώτα και ήχους για ατέλειωτο παιχνίδι. Τι πιστεύεις θα ενθουσιάσει περισσότερο τον μικρό σου εξερευνητή;

image005.jpg

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα φέρουν ατέλειωτο γέλιο

Εάν το μικρό σου παιδάκι είναι animal lover και πάντα ήθελε ένα κατοικίδιο, το εκπαιδευτικό σκυλάκι Smart Stages πρόκειται να γίνει ο αγαπημένος του φίλος. Όσο το μωράκι σου θα παίζει μαζί του, το Fisher- Price σκυλάκι του θα του παρουσιάζει τις πρώτες του λεξούλες, τα γράμματα, τα χρώματα και εσύ δεν θα χορταίνεις να το βλέπεις να χαμογελάει κάτω από το δέντρο σας.

Από την άλλη, αν έχει πάρει τον καλλιτεχνικό δρόμο και τον ενδιαφέρουν παραπάνω οι τέχνες, η εκπαιδευτική κονσόλα DJ με φώτα και ήχους, θα αναδείξει τον μικρό σου μουσικό. Η διαδικασία είναι απλή: Το μικρό σου ηχογραφεί μία φράση και αμέσως ακούει τον DJ να τη «μιξάρει» σε ένα τραγούδι. Τι άλλες δυνατότητες έχει; Τρεις διαφορετικές χρήσεις του πιάνου, πολύχρωμα φωτάκια, πάνω από 100 τραγούδια και τεχνολογία Smart Stages που μπορεί και προσαρμόζεται στο στάδιο ανάπτυξης του μικρού σου. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

image007.jpg

Και για μεγαλύτερα παιδάκια, το επιτραπέζιο ζωγραφικής Pictionary Air με νέα τεχνολογία, τους επιτρέπει να σχεδιάζουν μία λέξη στον αέρα και να μπαίνουν τα ίδια στο σκίτσο. Άραγε, θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θα εμφανιστεί στη δική σου οθόνη, όταν παίξετε πρώτη φορά μαζί;

image009.png

Barbie: Η κούκλα που λατρεύουμε μικροί και μεγάλοι!

Είναι η κούκλα που όλοι αγαπήσαμε, είναι ένα δώρο πραγματικά διαχρονικό, είναι ένα παιχνίδι που μοιράζει χαρά – και σημαντικά μηνύματα διαφορετικότητας και συμπερίληψης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Την κούκλα λοιπόν, που κάνει πραγματικότητα όλα της τα όνειρα και γίνεται αστροναύτης, δασκάλα, τραγουδίστρια, γιατρός, αθλήτρια, μένει σε κάστρα, σε τροχόσπιτα και χορεύει, γυμνάζεται, εξερευνεί ασταμάτητα, σίγουρα θα τη συμπεριλάβεις στη λίστα σου – και φέτος!

Όποια και να επιλέξεις, από τη Barbie Extra Fly- Χιόνι, που είναι εξοπλισμένη για τις χειμερινές της αποδράσεις, την αρωματική Barbie Pop Reveal- Φράουλα/ Λεμόνι σε συσκευασία «έκπληξη», με τα ροζ μαλλιά που με το κρύο νερό εμφανίζουν ανταύγειες ή το τροχόσπιτο της Barbie με τους επτά χώρους παιχνιδιού για βόλτες γεμάτες περιπέτεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δεις το χαμόγελο στο πρόσωπο του παραλήπτη – σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται!

image011.jpg

Για να αποτυπώσει ο παραλήπτης τις ξεχωριστές εμπειρίες του με τις αγαπημένες Barbie, μία Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Barbie για τη δημιουργία και την εκτύπωση φωτογραφιών με διασκεδαστικά εφέ είναι αυτό που χρειάζεται! Με το δώρο αυτό, θα έχει τη δυνατότητα να κάνει βίντεο, να αποθηκεύει φωτογραφίες, να βγάζει selfies και στο τέλος να δημιουργεί την πιο απίθανη συλλογή σε φανταστικές κορνίζες με αυτοκόλλητα Barbie, φυσικά.

image013.jpg

*εταιρία Lisciani, διανομή Real Fun

Η Frozen Έλσα έρχεται να τραγουδήσει με τη μικρή σου φιλενάδα

Ποιο παιδάκι δεν έχει δει την ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» και ποιο κοριτσάκι δεν έχει ήδη ζητήσει την Έλσα για δώρο, την αμφίεσή της για στολή και δεν έχει επαναλάβει ξανά και ξανά το «Let it Go», το πιο αγαπημένο τραγούδι της δημοφιλέστατης ταινίας;

Με το χαρακτηριστικό μπλε φόρεμά της και το χτένισμα από την ταινία, η κούκλα Disney Frozen Έλσα έρχεται να τραγουδήσει με τη μικρή σου φιλενάδα, δίνοντας της τη δυνατότητα να αναπαραστήσει μαζί της στιγμές από την ταινία και να δημιουργήσει νέες δικές της ιστορίες. Υπάρχει καλύτερο δώρο;

image015.jpg

Η μέρα που το δέντρο μοιάζει πιο παραμυθένιο από ποτέ, που τα λαμπιόνια φωτίζουν το σπίτι από το πρωί, που καθρεφτίζονται στις μπάλες τα μεγαλύτερα χαμόγελα, που τα χρωματιστά με φιόγκους και κορδέλες δώρα θα στηθούν σε γιορτινή παράταξη μπροστά από το δέντρο, πλησιάζει. Η Παραμονή Χριστούγεννων είναι όλο και πιο κοντά, για αυτό μην χάνεις άλλο χρόνο. Τρέξε στα καταστήματα παιχνιδιών για να διαλέξεις ένα από τα αμέτρητα παιχνίδια της Mattel για τους μικρούς σου φίλους.