Το AQUA Carpatica Kids στηρίζει τις εκπαιδευτικές δράσεις της ομάδας Τροφούπολη

Το AQUA Carpatica Kids στηρίζει τις εκπαιδευτικές δράσεις της ομάδας Τροφούπολη

Το AQUA Carpatica Kids στηρίζει το εκπαιδευτικό έργο της ομάδας Τροφούπολη.

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου 2024 η ομάδα της Τροφούπολης παρουσίασε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την υγιεινή διατροφή, την ενυδάτωση και το νερό, στα παιδιά και τους γονείς τους που επισκέφθηκαν το Athens Metro Mall. Το πρόγραμμα περιελάβανε θεατρικό παιχνίδι, παιδικές χειροτεχνίες, εκπαιδευτικά σκετς, διαδραστικά παιχνίδια, που συνέθεταν μια μοναδική εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους!

Το πρόγραμμα με τίτλο «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ» ήταν αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά.

Εκεί ήταν και ο αρκούδος, του AQUA Carpatica Kids, που έπαιξε με τα παιδιά, τους πρόσφερε νερό για να ενυδατωθούν από το παιχνίδι και το χορό, έφτιαξαν πολλές και διάφορες κατασκευές αλλά έβγαλαν και απίθανες φωτογραφίες.

Το AQUA Carpatica Kids προέρχεται από τα βάθη της γης της Ευρώπης, από το τελευταίο άγριο δάσος των Καρπαθίων, μια πολύ παρθένα και μοναδική περιοχή. Συγκεντρώνεται υπεύθυνα από τις υπόγειες προστατευμένες πηγές για να διατηρήσει φυσικά την ιδανική του περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, το ισορροπημένο pH και την απαράμιλλη καθαρή γεύση του. Το Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica & AQUA CarpaticaKids, με σχεδόν μηδενικά νιτρικά αλλά και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό, το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά, είναι ιδανικά για μια πιο ισορροπημένη διατροφή και ευεξία. Απευθύνονται σε όσους υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και για αυτό αποτελούν την ιδανική επιλογή ειδικά για τις μητέρες, εγκύους, θηλάζουσες, βρέφη & παιδιά.