Πλύντε το παντού

Πλύντε το παντού

Όπου κι αν βρίσκεστε, υπάρχει ένα gadget που θα προσφέρει ένα αξιοπρεπές μπάνιο στο κατοικίδιό σας, όπως το δικαιούται.

Η αλήθεια είναι πως αρκετά κατοικίδια δεν απολαμβάνουν και τόσο την διαδικασία του μπάνιου, τόσο οι σκύλοι όσο και οι γάτες –αυτές μάλλον περισσότερο. Επειδή όμως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, που λέει και ο λαός, ένα τακτικό μπάνιο το χρειάζονται είτε τους αρέσει είτε όχι.

Στην περίπτωση όμως που βρίσκεστε διακοπές, σε κάμπινγκ ή σε κάποια άλλη τοποθεσία όπου η συγκεκριμένη ενέργεια βρίσκει προβλήματα στην πραγματοποίησή της, μην ανησυχείτε. Υπάρχει ένα αντικείμενο ειδικά κατασκευασμένο για αυτόν το σκοπό, τόσο για την καθαριότητα των τετράποδων φίλων σας όσο και για την δική σας διευκόλυνση.

Πρόκειται για το Portable Shower, ένα φορητό μηχάνημα πλυσίματος κατοικίδιων, δηλαδή, το οποίο σας επιτρέπει να πλύνετε τον σκύλο ή τη γάτα σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Αυτό περιλαμβάνει ακόμα και την περίπτωση το τετράποδο δαιμόνιο να μην θέλει να πλησιάσει την μπανιέρα στο σπίτι –συμβαίνει συχνά- οπότε, όπως λέει ξανά ο σοφός λαός, αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από εδώ. Και καλό κουράγιο.