Γάτα κοιμάται μέσα σ΄ ένα πάρκο μινιατούρα και μοιάζει...γιγάντια (photos)

282 SHARES

Οι φωτογραφίες από το πάρκο στην Αγγλία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Mια γιγαντιαία γάτα που εισβάλλει σε μια πόλη ακούγεται σαν απόσπασμα από ταινία τρόμου. Συνέβη ωστόσο στην πραγματικότητα και συγκεκριμένα στο Babbacombe Model Village and Gardens στο Ντέβον του Ηνωμένου Βασιλείου. Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω αμέσως. Μια λευκή γάτα καταγράφηκε στην κάμερα καθώς έπεσε στο γκαζόν του πάρκου το οποίο αποτελείται από περίτεχνες μινιατούρες.

Μια γιγάντια γάτα στο πάρκο

 

Το Babbacombe Village and Gardens είναι ένα ψυχαγωγικό πάρκο με μινιατούρες, που καλεί τους ανθρώπους να εξερευνήσουν έναν τεράστιο μικροσκοπικό κόσμο που παρουσιάζει κτίρια, οχήματα, μικροσκοπικούς ανθρώπους και πολλά άλλα. Διαθέτει σκηνές από την ζωή στην Αγγλία τα τελευταία 60 χρόνια, παρουσιασμένες με χιούμορ και μέσω εκατοντάδων μικροσκοπικών σπιτιών και των 13.000 «κατοίκων» που μένουν εκεί.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αρκετές γάτες και πάπιες ζούν εντός του πάρκου. Όσον αφορά τη φωτογραφία με τη λευκή γάτα που κοιμάται στο γκαζόν, έγινε viral και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. «Έχουμε μερικές γάτες που μας επισκέπτονται αρκετά συχνά», δήλωσε ο Mike Rhodes, γενικός διευθυντής του πάρκου.

Πόσο χρειάζεται να κοιμάται μια γάτα μέσα στην ημέρα; (ιδού το ερώτημα!)

Πηγή φωτογραφιών: @babbacombemodelvillage

Mashiro: Το πανέμορφο hamster με τους 29.000 followers στο Instagram (photos)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πάρκο.

 

282 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ