Χαλαρώνει πάνω στα ρούχα σου; 2 λόγοι που η γάτα σου έχει αυτή τη συνήθεια

Χαλαρώνει πάνω στα ρούχα σου; 2 λόγοι που η γάτα σου έχει αυτή τη συνήθεια

Ώρα να καταλάβεις γιατί διαρκώς βρίσκεις τη γάτα σου πάνω στα ρούχα σου!

Αν έχεις γάτα για κατοικίδιο θα ξέρεις πολύ καλά ότι της αρέσει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί να κουλουριάζεται. Ίσως, μάλιστα, και να έχει ένα συγκεκριμένο «hot spot» στο σπίτι από το οποίο δεν… ξεκολλάει με τίποτα.

Εκτός, βέβαια, κι αν βρει διάσπαρτα μέσα στο σπίτι, σε καναπέδες, καρέκλες και κρεβάτια, τα ρούχα σου. Σκέψου… Πόσες φορές την έχεις βρει να ξαπλώνει πάνω στα ρούχα σου και να μη λέει να σηκωθεί; Ρητορική είναι η ερώτηση. Όλες οι γάτες λατρεύουν να κυλιούνται στα ρούχα του αφεντικού τους και υπάρχει λόγος για αυτό.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις προτού αγοράσεις ένα ψάρι για κατοικίδιο

Νιώθει ασφάλεια

Η γάτα σου σε θεωρεί μέλος της οικογένειάς της και η μυρωδιά σου είναι πολύ σημαντική για εκείνη. Νιώθει ηρεμία, ασφάλεια και μεγάλη άνεση πάνω στη στοίβα των ρούχων σου.

https://www.instagram.com/p/CUXY5DYKmtI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιας, λοιπόν, και τα ρούχα σου φέρουν το άρωμά σου, εκείνη τρελαίνεται και δεν λέει… να φύγει από το αγαπημένο σου κολάν, το T-shirt ή το πουλόβερ.

Βρίσκει παρηγοριά

Η γάτα σου, όταν ξαπλώνει άνετη και χαλαρή πάνω στα ρούχα σου, βρίσκει… παρηγοριά.

Ειδικά, μάλιστα, αν εσύ λείπεις από το σπίτι κι εκείνη νιώθει την έλλειψή σου, είναι βέβαιο ότι θα φάει τον τόπο να βρει ένα τουλάχιστον ρούχο σου για να κουρνιάσει.



Έτσι, μειώνει το συναίσθημα άγχους που νιώθει όσο εσύ απουσιάζεις από το σπίτι.