Τα FRISKIES είναι η πιο ολοκληρωμένη διατροφή για στειρωμένες γάτες

Τα FRISKIES είναι η πιο ολοκληρωμένη διατροφή για στειρωμένες γάτες

Ικανοποιήστε τις ανάγκες της στειρωμένης σας γατούλας με αυτό που χρειάζεται.

Όταν πήγαμε τη γκρι χνουδωτή μου γάτα, για στείρωση φοβόμουν πως το αγαπημένο μου γατάκι θα γίνει μία μικρή στρουμπουλή μπαλίτσα. Έχοντας διαβάσει από τα πιο σοβαρά βιβλία μέχρι περιοδικά που έπεφταν κατά καιρούς στα χέρια μου, γνώριζα πως οι στειρωμένες γάτες είναι συνήθως πιο επιρρεπείς στην αύξηση του βάρους τους ενώ πολύ συχνά εμφανίζουν και προβλήματα στο ουροποιητικό τους σύστημα.

«Και τώρα τι κάνουμε Missy;» αναρωτιόμουν καθώς κρατούσα το ροζ κλουβάκι της στα χέρια μου βγαίνοντας από το ιατρείο. Ευτυχώς τα FRISKIES για στειρωμένες γάτες μου έλυσαν τα χέρια, αφού πρόσφεραν στη χαριτωμένη μου ψιψίνα αυτό ακριβώς που χρειαζόταν.

Μια ειδικά σχεδιασμένη διατροφή που να συνδυάζει τις πρωτεΐνες και τα λίπη που απαιτούνται. Κάπως έτσι η λιχούδω Missy όχι μόνο δεν πάχυνε, αλλά παραμένει ένας αίλουρος που ελίσσεται με απίστευτη ευκολία ακόμα και στα πιο επικίνδυνα ύψη. Βέβαια δεν είναι μόνο τα ατελείωτα ακροβατικά τις γκρι μου φίλης που με κάνουν να χαμογελώ κάθε φορά που παίζω μαζί της.

Τα FRISKIES για στειρωμένες γάτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ιδανικό βάρος για την αγαπημένη μου Missy , αλλά και να διατηρήσουν με τα άλατα και τις βιταμίνες που περιέχουν το ουροποιητικό της σύστημα υγιές.

Τα FRISKIES είναι το μυστικό μου για να κάνω την αγαπημένη μου γατούλα ευτυχισμένη και μόλις τώρα σας το αποκάλυψα!

«Μια ειδικά σχεδιασμένη συνταγή Friskies για κάθε γάτα. Tώρα με λιγότερα υλικά συσκευασίας!»

Περισσότερες πληροφορίες στο site των Friskies