Το πιο διάσημο σκυλί στα social media της Ελλάδας

Το πιο διάσημο σκυλί στα social media της Ελλάδας

Αν δεν γνωρίζετε ήδη τον Bonno ήρθε η ώρα να τον μάθετε.

Ο Bonno είναι το σκυλί της καλύτερης μου φίλης της Νίκης. Τον αγαπώ, αλλά δεν του το λέω ποτέ γιατί με τυραννά και δεν θέλω να πάρει (περισσότερο) αέρα. Tον κράζω για τα σάλια του, για τα κιλά του που βρίσκονται συνεχώς πάνω σε κάποιον άνθρωπο, την αστείρευτη ενέργεια του, το περίεργο πρόσωπο του και φυσικά την ακατάπαυστη επιθυμία του για σεξ. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί του είναι η αίσθηση του στυλ του που περίτρανα αποδεικνύει τη hipster αισθητική του. Αυτό το, ομολογουμένως, cool σκυλί μπορεί να έχει κερδίσει την προσοχή όλων στην ευρύτερη οικογένεια μας (ναι, οι φίλοι είναι οικογένεια), αλλά αυτός ο μικρός αριθμός ανθρώπων δεν είναι οι μόνοι στηρίζουν το αγαπημένο μας ανιψιό, γαλλικό bulldog ήθελα να πω.

Η μαμά του, η Νίκη εδώ και καιρό έχει φροντίσει ο Bonno να φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά και στήλες κατοικίδιων, να αποκτήσει το δικό του, διάσημο blog και να γίνει ένας μικρός ήρωας στο instagram (δείτε τις φωτογραφίες της nikikounelion και θα καταλάβετε). Πρόσφατα όμως, η φωτογραφία του μικρόσωμου γαλλικού bulldog με το χριστουγεννιάτικο σκούφο μπήκε και στη σελίδα των popular του Hipster (γνωστού social network στο iPhone) και έτσι χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο είδαν και αγάπησαν τη φωτογραφία του.

Όσο και να μη θέλω να το παραδεχτώ. Αυτό το σκυλί είναι ένας local και soon to be international celebrity. Και εγώ ένας περήφανος θείος. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά αγαπημένε Bonno. Σε αγαπώ ακόμα και αν δεν σε έχω κάνει τατουάζ όπως ο μπαμπάς και αν δε σε ποστάρω συνέχεια στο twitter όπως η μαμά.