Το πιο απλό πράγμα σε ένα γάμο είναι το προσκλητήριο

Το πιο απλό πράγμα σε ένα γάμο είναι το προσκλητήριο

Είστε σίγουρες;

Πριν μπείτε στο πρώτο τυπογραφείο που θα βρείτε μπροστά σας για να επιλέξετε προσκλητήριο για το γάμο σας, έχετε στο μυαλό σας τα εξής:

1. Δεν είναι ανάγκη να διαλέξετε το πιο ακριβό, αλλά διαλέξτε κάτι όμορφο, προσεγμένο και ταιριαστό με το γάμο σας. Είναι η πρώτη εντύπωση για το τι πρόκειται ν ακολουθήσει.

2. Αν πρόκειται να στείλετε πολλά με ταχυδρομείο, επιλέξτε ένα πιο συμβατικό μέγεθος, κάτι όχι πολύ βαρύ και χωρίς φιόγκους και δεσίματα, γιατί διαφορετικά θα πρέπει να το βάλετε και σε άλλο φάκελο για να το στείλετε, οπότε συνυπολογίστε το κόστος των επιπλέον φακέλων και τα έξοδα αποστολής.

3. Αν ο γάμος είναι σε κάποιο μακρινό προορισμό, νησί ή χωριό άλλο από αυτό που μένουν μόνιμα οι περισσότεροι καλεσμένοι σας, καλό θα είναι να συμπεριλάβετε και ορισμένες πληροφορίες για το μέρος, τη μεταφορά και τη διαμονή.

4. Μην ξεχάσετε να βάλετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία καταλυτική ημερομηνία για να σας απαντήσουν, για το αν θα παρευρεθούν ή όχι. Δεκαπέντε μέρες πριν από το γάμο, είναι μια καλή ημερομηνία για να σας απαντήσουν.

5. Φροντίστε να έχουν πάει στους καλεσμένους σας, 1 με 1,5 μην πριν από το γάμο, αν είναι στον τόπο διαμονής σας ή 2-3 μήνες αν είναι σε κάποιο μακρινό προορισμό.