Λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά

Λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά

Μάθετε από τα παθήματα άλλων.

Μπορεί να προετοιμάζεται τον τέλειο γάμο εδώ και μήνες και να υπάρχουν απλές λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχετε υπολογίσει και να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Ο καιρός, πλέον, έχει γίνει πολύ άστατος. Φροντίστε ο χώρος που θα κλείσετε για το γαμήλιο πάρτι σας, να έχει και κλειστό χώρο. Μην σκέφτεστε μόνο το θέμα της βροχής αλλά και της υγρασίας και χαμηλής θερμοκρασίας το βράδυ, κυρίως στα βόρια και ορεινά, που μπορεί πραγματικά να κάνουν τους καλεσμένους σας ν α φύγουν πολύ νωρίτερα. Κάντε πρόβλεψη για τέντες και σόμπες εξωτερικού χώρου.

Όχι κόκκινα ροδοπέταλα, όχι δυνατά τσουγκρίσματα με ποτήρια με κόκκινο κρασί. Τα ροδοπέταλα μπορεί να «βάψουν» το νυφικό της νύφης και το κρασί να το λεκιάσει, πριν ακόμα το χαρεί ή ακόμα χειρότερα, πριν ακόμα βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες. Έχετε μαζί σας, καλού- κακού, και ένα ειδικό σπρέι για στεγνό καθάρισμα.

Εξασφαλίστε ότι ο χώρος που θα κάνετε το πάρτι σας, έχει και γεννήτρια. Μια διακοπή της ΔΕΗ μπορεί να σας αφήσει όχι μόνο υπό το φως των κεριών, αλλά και χωρίς μουσική!