Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Jennifer Lopez και Marc Anthony

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Jennifer Lopez και Marc Anthony

Μια σχέση που ξεκίνησε πλατωνικά, συνέχισε ως ένας μεγάλος έρωτας τελικά έληξε με τον πιο απρόσμενο, και κάπως ύποπτο, τρόπο.

Η αλήθεια είναι πως, παρά το μέγεθος της φήμης του διάσημου ζευγαριού, ο γάμος αυτός έγινε κάτω από τη μύτη των παπαράτσι και, ακόμα και μετά το τέλος της τελετής, ελάχιστες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές στον Τύπο.

Η Lopez και ο Anthony παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου του 2004, στο σπίτι της Lopez στο Beverly Hills, τέσσερις μόλις ημέρες μετά το διαζύγιο του Anthony με την πρώην γυναίκα του Dayanara Torres, ηθοποιό, παρουσιάστρια, μοντέλο και πρώην Μις Κόσμος, με την οποία ο Λατίνος σταρ είχε και δύο παιδιά.

Για την Lopez, ωστόσο, αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της. Είχε προηγηθεί ο γάμος της με τον Κουβανό ηθοποιό Ojani Noa το 1997, τον οποίο χώρισε το 1998 σε ένα όχι και τόσο φιλικό κλίμα, και μετά από αυτόν ο γάμος της με τον χορογράφο Cristan Judd το 2001, με τον οποίο και χώρισε το 2003. Σε γενικές γραμμές, θα έλεγε κανείς πως η Lopez δεν το σκεφτόταν και πολύ πριν πει το «ναι».

Anthony και Lopez όμως δεν γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν τον γάμο τους. Οι δυο τους είχαν σχέση πίσω στο 1999, μετά το τέλος της οποίας κράτησαν μια περίπου φιλική σχέση. Ο Anthony μάλιστα βρισκόταν συνέχεια κοντά της μετά τον χωρισμό της με τον Ben Affleck. Ωστόσο δεν έγινε ποτέ γνωστό το πότε ακριβώς αρραβωνιάστηκαν.

Την ημέρα του γάμου τους, λευκές τέντες είχαν στηθεί στον κήπο του σπιτιού της Lopez, καθώς και ένα ιερό, με λευκές καρέκλες δεξιά κι αριστερά του για τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους 40. Η Lopez φορούσε κοσμήματα του Neil Lane και ένα νυφικό της Vera Wang σε κρεμ αποχρώσεις, συνοδευόμενο από βέλο, το οποίο ήταν μοναδικό κομμάτι από τη συλλογή του 2005 της σχεδιάστριας . Ο Anthony φορούσε ένα κρεμ κοστούμι Armani και έφτασε στην τελετή με μια λιμουζίνα, συνοδεία της πεθεράς του, Guadalupe.

Διοργανώτρια του γάμου ήταν η Sharon Sachs, η οποία είχε αναλάβει και την οργάνωση του γάμου της Lopez με τον Judd αλλά και του παρ' ολίγου γάμου της με τον Affleck, ο οποίος είχε ακυρωθεί τελευταία στιγμή. Αυτή τη φορά, τουλάχιστον, ο κόπος της έπιασε τόπο.

Το ζευγάρι έκλεισε επτά ευτυχισμένα χρόνια γάμου, παρά τις όποιες φήμες περί προβλημάτων στη σχέση τους, απέκτησαν δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, τα δίδυμα Emme Maribel Muniz και Maximilian «Max» David Muniz (το κανονικό επίθετο του Marc Anhony) και ζουν στο Brookville του Long Island, στη Νέα Υόρκη.

Όλα αυτά μέχρι και σήμερα, όμως, μιας και το ξαφνικό νέο του χωρισμού τους έφερε τα πάνω κάτω στη showbiz. Η Lopez αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Anthony, οι φήμες περί σχέσης της με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή της στο videoclip του «I'm Into You», William Levy, όσο πάνε και φουντώνουν, ο Marc έχει πέσει στα πατώματα και το παραμύθι που συντηρούσαν όλα αυτά τα χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια στην ιστορία του Hollywood, χωρίς να έχει καλά καλά εκδοθεί.