Αν παντρεύεσαι σύντομα στο δημαρχείο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα χτενίσματα…

Μαρία Ροδίτη
Αν παντρεύεσαι σύντομα στο δημαρχείο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα χτενίσματα…

Μερικές ιδέες για να χτενιστείς μόνη σου στον γάμο σου!

Κατ’ αρχάς να σου πούμε «συγχαρητήρια» για αυτό το σημαντικό βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις στη ζωή σου. Είναι υπέροχο να παίρνουν δύο άνθρωποι την απόφαση να ενωθούν για πάντα, πόσο μάλλον σε καιρούς που οι σχέσεις είναι πιο δύσκολες από ποτέ. Όχι, δεν θα κάνουμε εδώ πέρα ανάλυση των σχέσεων, αλλά θα μιλήσουμε για τον γάμο σου και ειδικότερα για το νυφικό χτένισμά σου.

Ξέρουμε και ξέρεις πως τα κομμωτήρια είναι κλειστά. Και, μάλιστα, δεν έχουμε ιδέα πότε θα ανοίξουν. Αυτό σημαίνει πως στον επικείμενο γάμο σου στο δημαρχείο (μόνο εκεί, άλλωστε, γίνονται τώρα γάμοι λόγω Covid-19) θα πρέπει να αναλάβεις εσύ ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο το χτένισμά σου.

Μην πανικοβάλλεσαι! Δεν υπάρχει λόγος, άλλωστε, να είσαι αγχωμένη για τέτοια πράγματα. Υπάρχουν τόσα και τόσα εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου και πραγματικά να εντυπωσιάσεις τον σύζυγό σου (ω, ναι!), τους ελάχιστους καλεσμένους σας, αλλά παράλληλα να είσαι όμορφη και στις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στην παρακάτω gallery σού προτείνουμε δέκα ultra chic και εύκολα χτενίσματα για να ξεκινήσεις από τώρα να κάνεις πρόβες για τη μεγάλη μέρα. Έχε εύκαιρα μια πρέσα ισιώματος, ένα ψαλίδι για μπούκλες και μερικά hair accessories και η επιτυχία σου είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη! Βίον ανθόσπαρτον!

Cover photo: @anisasojka

Διάβασε ακόμα: Το 2021 το μακιγιάζ σου θα βασίζεται σε ένα και μόνο προϊόν