Πες μας σε ποιον τύπο bride-to-be ανήκεις, για να βρούμε μαζί το ιδανικό νυφικό για τον γάμο σου!

Πες μας σε ποιον τύπο bride-to-be ανήκεις, για να βρούμε μαζί το ιδανικό νυφικό για τον γάμο σου!

Αλήθεια, όταν πήρες τη μεγάλη απόφαση να απαντήσεις θετικά στην πρόταση γάμου του αγαπημένου σου, ποια ήταν η αμέσως επόμενη σκέψη που έκανες; Είμαι σίγουρη πως το δεύτερο πράγμα που πέρασε από το μυαλό σου, ήταν η ερώτηση «τι νυφικό θα φορέσω». 

Διότι κακά τα ψέματα, η δεύτερη μεγαλύτερη χαρά κάθε νύφης τη μέρα του γάμου της, πέρα από το γεγονός πως παντρεύεται τον καλό της, είναι το φόρεμα που την «αγκαλιάζει». Η υφή του υφάσματος, η απόχρωση και το σχέδιο που διάλεξε, είναι οι λεπτομέρειες που την κάνουν να νιώθει πως η ζωή της έχει γίνει ταινία!

O χρόνος για τη μέρα του γάμου σου μετράει αντίστροφα, για αυτό καλό είναι, αντί να αποθηκεύεις φωτογραφίες κοινότυπων νυφικών στο smartphone σου, να φωτογραφίζεις βιτρίνες και έπειτα, να ζητάς τη γνώμη της κολλητής, της συναδέλφου, της μητέρας ή της αδερφής σου για την τελική επιλογή, να εστιάσεις κάπου αλλού την αναζήτησή σου, δηλαδή στην προσωπικότητά σου. Διότι δεν θέλεις μία τόσο σημαντική μέρα να φορέσεις ένα τυχαίο λευκό φόρεμα, αλλά χρειάζεσαι ένα signature νυφικό, που θα είναι τόσο μοναδικό, όσο η προσωπικότητα και το αδάμαστο πνεύμα σου.

Αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να βρεις μία εξατομικευμένη bridal επιλογή, κομμένη και ραμμένη για εσένα, τότε να ξέρεις ότι η συλλογή Adore by Justin Alexander's Spring/Summer 2022 έχει το νυφικό που ψάχνεις, διότι είναι εμπνευσμένη από συναρπαστικές, ασυμβίβαστες, easy-going γυναίκες, όπως εσύ! Το ζήτημα είναι, βέβαια, τι τύπος bride-to-be είσαι εσύ. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις, για να το ανακαλύψεις!

Εικόνα2

Είσαι μία γυναίκα που στο βάδισμά της αποπνέει έναν νεοϋορκέζικο αέρα;

Η Carrie Bradshaw είναι το fashion icon με το οποίο ταυτίζεσαι απόλυτα; Κάνεις τους γύρω σου να απορούν με το πηγαίο coolness, τη χαλαρότητα και την ισορροπημένη σχέση που έχεις καταφέρει να «χτίσεις» με τον εαυτό σου; Οι μικροί και οι μεγάλοι στόχοι που θέτεις στη ζωή σου, είναι οι αφορμές που σε κάνουν να σηκώνεσαι κάθε πρωί με ενέργεια και διάθεση από το κρεβάτι σου; Τότε είσαι μία «New York Βride», δηλαδή μία νύφη που χρειάζεται ένα απλό, αλλά συγχρόνως εντυπωσιακό νυφικό, το οποίο θα αναδειχθεί από την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ. Οι trendsetting λεπτομέρειες και τα σύγχρονα, γεωμετρικά, minimal σχέδια της νέας κολεξιόν Adore, είναι οι στυλάτες «πινελιές» που θα σου χαρίσουν μία αξέχαστη civil chic εμφάνιση στον γάμο σου, δηλαδή μία διαχρονική νυφική εμφάνιση, η οποία θα σε «πλημμυρίζει» χαρά και συγκίνηση, ακόμη και πολλά χρόνια μετά, όταν θα ξεφυλλίζεις με νοσταλγία το άλμπουμ με τις φωτογραφίες του γάμου σου.

Εικόνα3

Είσαι μία γυναίκα που «κυνηγάει» την περιπέτεια και καταρρίπτει τα στερεότυπα;

Η καθημερινότητα είναι για εσένα μία απολαυστική περιπέτεια; Οι φίλοι σου θαυμάζουν το θάρρος, την τόλμη σου και το γεγονός πως έχεις καταφέρει να απαλλαγείς από τα στερεότυπα και να ζεις πραγματικά ελεύθερη από τις κοινωνικές συμβάσεις; Αν η ζωή σου ήταν ένα παραμύθι, εσύ θα ήσουν μία εναλλακτική, διαφορετική πριγκίπισσα, η οποία δεν θα χρειαζόταν κάποιο κάστρο για να αισθάνεται ασφαλής; Τότε είσαι σίγουρα ο τύπος της «English Bride», κάτι που σημαίνει πως είσαι μία νύφη που μπορεί να υποστηρίξει ένα θηλυκό και συνάμα edgy νυφικό look. Άλλωστε, δεν σου αξίζει τίποτα λιγότερο από μία ακαταμάχητη, πρωτότυπη bridal εμφάνιση, η οποία θα ισορροπεί ανάμεσα στη φινέτσα και τον ελκυστικό αυθορμητισμό του ατημέλητου. Για να συνθέσεις μία τέτοια εμφάνιση, θα χρειαστείς ένα νυφικό με εκλεπτυσμένες δαντέλες και μοντέρνα φινιρίσματα, το οποίο θα συμπληρώσεις με πρωτότυπα αξεσουάρ, όπως ένα βραχιόλι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εσένα. Όσο για το χτένισμά σου, μην διστάσεις να παίξεις με μία ανάλαφρη, messy πλεξούδα, που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Εικόνα4

Είσαι μία γυναίκα που επενδύει στην απλότητα και θα έκανε τα πάντα για την αγάπη;

Τη στιγμή που ο καλός σου γονάτισε μπροστά σου και είπε τη μαγική ερώτηση «θέλεις να με παντρευτείς;», μέσα σου ήσουν σίγουρη πως αυτός ήταν ο άντρας με τον οποίο θα περνούσες το υπόλοιπο της ζωής σου; Από μικρή ονειρευόσουν τη μέρα του γάμου σου σαν μία σεμνή, ήσυχη τελετή, όπου θα περιτριγυριζόσουν από λίγους και καλούς, δηλαδή τους ανθρώπους που ξέρεις πως σε αγαπάνε και χαίρονται πραγματικά -και διπλά- με τη δική σου χαρά; Τότε είσαι ξεκάθαρα μία «Traditional Bride», δηλαδή μία νύφη που θα έκανε τα πάντα για την αγάπη! Το νυφικό που σου ταιριάζει, λοιπόν, είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι που διαθέτει μία αέρινη γραμμή και περιλαμβάνει σύγχρονα κεντήματα, τα οποία προσθέτουν έναν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και ένα twist σε μία κατά τα άλλα αυθεντικά παραδοσιακή bridal εμφάνιση. Επιπλέον, να ξέρεις πως ένα εντυπωσιακό, μεταλλικό αξεσουάρ μαλλιών με διακριτικές λάμψεις, είναι η chic λεπτομέρεια που σε συνδυασμό με το χαμόγελό σου, θα κάνει το πρόσωπό σου να ακτινοβολεί!

Εικόνα5

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι ιδιαίτερες δημιουργίες της νέας συλλογής Adore by Justin Alexander προορίζονται για εξαιρετικά εξατομικευμένες bridal εμφανίσεις. Επιλέγοντας ένα νυφικό από τη συγκεκριμένη συλλογή, θα αποκτήσεις ένα σπάνιο κομμάτι, όπως εσύ, το οποίο θα διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και κομψό στυλ, δηλαδή τα στοιχεία που κατατάσσουν τον οίκο Justin Alexander σε ένα από τα πιο επιδραστικά wedding brands σε Ευρώπη και Αμερική. Ακόμη να βρεις το νυφικό που σου ταιριάζει;