5 trends του 2022 για την διακόσμηση στο τραπέζι της δεξίωσης του γάμου σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 trends του 2022 για την διακόσμηση στο τραπέζι της δεξίωσης του γάμου σου

Πριν πάρεις την μεγάλη απόφαση αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά.

Η γαμήλια δεξίωση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχεις να ρυθμίσεις όταν διοργανώνεις τον γάμο σου. Όλες οι νύφες ξεκινούν έγκαιρα την έρευνα και την προετοιμασία του χώρου ώστε να ρυθμίσουν με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια.

Κακά τα ψέματα, κάθε γυναίκα θέλει ο γάμος της να είναι μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για το ζευγάρι αλλά και για τους καλεσμένους. Κάθε σεζόν τα wedding trends ανανεώνονται με αποτέλεσμα ολοκαίνουριες τάσεις να έρχονται στο προσκήνιο.

Η διακόσμηση του γαμήλιου τραπεζιού παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα γι'αυτό οφείλει να είναι εντυπωσιακό και κοντά στις προτιμήσεις των νεόνυμφων. Η αρμονία των χρωμάτων, των σχημάτων και των στυλ είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που εξετάζουν οι διακοσμητές για να δημιουργήσουν ένα ισορροπημένο και ευχάριστο οπτικό αποτέλεσμα.

Πριν επιλέξεις τη γαμήλια ανθοδέσμη σου μάθε τη σημασία πίσω από 11 ρομαντικά λουλούδια

5 τάσεις για το τραπέζι του γάμου σου- Εσύ ακόμη να επιλέξεις;

gamos6.jpg

- Τραπέζι σε μωβ τόνους

Τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας μας έκαναν να ξαναβρούμε την απόλαυση των μικρών πραγμάτων και την αυθεντικότητα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Pantone αποκάλυψε το χρώμα του 2022 που δεν είναι άλλο από το Very Peri, ένα έντονο μωβ. Το μωβ χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις αποτελεί μια από τις ωραιότερες χρωματικές επιλογές για το γαμήλιο τραπέζι και αναμένεται να το βλέπουμε παντού φέτος.

- Τραπέζι με pastel αποχρώσεις

Τα παστέλ χρώματα εκπέμπουν ρομαντισμό, νοσταλγία και μια ευαισθησία. Μπορούν να επιλεχθούν για τα τραπεζομάντιλα, σε σουπλά και κεραμικές λεπτομέρειες της διακόσμησης του τραπεζιού.

- Eco-friendly τραπέζι σε natural αποχρώσεις

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν eco-friendly υλικά για την διακόσμηση του γάμου τους. Οι επιλογές είναι ειλικρινά αμέτρητες και αξίζει να επενδύσεις σε ξύλινα items, ανακυκλωμένα καλαμάκια και βιοδιασπώμενα τραπεζομάντηλα.

https://www.instagram.com/p/CcGel0KrNxw

- Τραπέζι με αποξηραμένα άνθη

Μια από τις τάσεις που ήρθαν για να μείνουν είναι η διακόσμηση του γαμήλιου τραπεζιού με αποξηραμένα άνθη, φτερά και υλικά με boho χαρακτήρα.

- Τραπέζι με κηροπήγια και γυάλινα μπουκάλια

Μπουκάλια ποτών, παλιά βάζα ή άλλα γυάλινα δοχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα για τη διακόσμηση του τραπεζιού. Αποπνέουν στυλ, είναι οικονομικά και μπορούν να στολιστούν με ό,τι μπορείς να φανταστείς ( led φωτάκια, γιρλάντες, κορδέλες, τούλι κ.ά)

Πηγή κεντρικής: pexels.com