Η γαμήλια τούρτα κάνει τη διαφορά - 10 ιδέες για να ταιριάζει με το beach party που οργανώνεις

Μαρία Ροδίτη
Η γαμήλια τούρτα κάνει τη διαφορά - 10 ιδέες για να ταιριάζει με το beach party που οργανώνεις
PHOTO BY NICHOLE LIVINGSTON; CAKE BY HUCKLEBERRY BAKERY

Φαντάσου μια γαμήλια τούρτα διακοσμημένη με φοίνικες, κοχύλια και άλλα στοιχεία που παραπέμπουν στο απόλυτο summer beach party.

Νυφικό που μοιάζει με αέρινο φόρεμα, στεφάνι στα μαλλιά, διακριτικό μακιγιάζ, σανδάλια, ένα γραφικό εκκλησάκι που να «κρέμεται» κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα και ένα ατέλειωτο beach party για να διασκεδάσεις με τους καλεσμένους σου… Αν κάπως έτσι έχεις φανταστεί και προγραμματίσει τον γάμο σου για αυτό το καλοκαίρι, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τις λεπτομέρειες και ειδικά με τη γαμήλια τούρτα.

Και σου λέω ειδικά με τη γαμήλια τούρτα, γιατί είμαι σίγουρη πως κατά νου έχεις μια κλασική, λευκή εκδοχή της, που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια στον γάμο τους. Όχι! Όπως όλο το mood του γάμου σου θα έχει καλοκαιρινή διάθεση μιας και μιλάμε για beach party και εκδήλωση πλάι στο κύμα, έτσι θα πρέπει να είναι και η τούρτα. Φαντάσου, λοιπόν, τούρτες με φοίνικες, κοχύλια και άλλα στοιχεία που παραπέμπουν σε σκηνικό παραλίας και δες τα παρακάτω παραδείγματα για να καταλήξεις- επιτέλους- στη δική σου γαμήλια τούρτα.

Πριν παραγγείλεις γαμήλια τούρτα μάθε τα 9 trends του 2022

10 ιδέες για τούρτες που μπορείς να παραγγείλεις στο beach party του γάμου σου

Βάλε… τροπική διάθεση

ananas.JPG

PHOTO BY LAUREN FAIR PHOTOGRAPHY; CAKE BY NOSARA DULCE; FLORALS BY STYLOS & FLORES

Δεν χρειάζονται υπερβολές για να έχει summerish διάθεση η γαμήλια τούρτα σου. Αρκεί μια απλή, λευκή τούρτα, η οποία να είναι διακοσμημένη με τροπικά φύλλα κι έναν mini ανανά. Αν και η γέμιση της τούρτας έχει τροπικές γεύσεις, όπως η καρύδα και ο ανανάς, τότε θα πας το beach party του γάμου σου σε άλλο level.

Beach waves

waves.JPG

PHOTO BY AMANDA CREAN; CAKE BY JASMINE RAE CAKES

Όχι, δεν λέω για τα beach waves στα μαλλιά. Λέω για τους κυματισμούς που θυμίζουν θάλασσα και τους οποίους μπορεί να έχει πάνω η γαμήλια τούρτα σου. Επίλεξε ένα γλυπτό σχέδιο για την τούρτα του γάμου σου, που να παραπέμπει σε φυσικά στοιχεία, και να είσαι σίγουρη πως θα αφήσει… τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στοιχεία εμπνευσμένα από τη θάλασσα

thalassa.JPG

COURTESY OF EARTH AND SUGAR

Διάλεξε μια λευκή, ουδέτερη τούρτα και επίλεξε ως διακοσμητικά στοιχεία κοχύλια και αστερίες. Super chic και καλοκαιρινή θα είναι η γαμήλια τούρτα σου.

Ενσωμάτωσε μπλε αποχρώσεις

blue.JPG

COURTESY OF VENUS KWAN CAKE

Οι μπλε αποχρώσεις σε έναν λευκό καμβά – στην προκειμένη περίπτωση αυτού της τούρτας του γάμου σου- είναι ονειρικές.

Επίλεξε τη μονοχρωμία

monoxrwmia.JPG

PHOTO BY NORMAN & BLAKE; CAKE BY ANGELA MICHEL

Όχι απλή μονοχρωμία, όμως! Φρόντισε να παραγγείλεις μια γαμήλια τούρτα με ruffles (aka κυματισμούς) που να θυμίζει θάλασσα.

Μη φύγεις! Συνέχισε στην gallery να δεις ακόμα 5 ιδέες για τη γαμήλια τούρτα που μπορείς να επιλέξεις αν κάνεις wedding beach party.