Όλα τα photo & video trends του 2022 για να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον φωτογράφο του γάμου σου

Μαρία Ροδίτη
Όλα τα photo & video trends του 2022 για να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον φωτογράφο του γάμου σου

Κάθε σεζόν οι τάσεις σε φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τον γάμο αλλάζουν. Ανακάλυψε τι θα κυριαρχήσει το 2022 και οργάνωσε τέλεια τον δικό σου γάμο!

Όταν έρχεται η ώρα του φωτογράφου του γάμου οι περισσότερες νύφες είναι σίγουρες για το τι πρέπει να κάνουν. Έχουν στο μυαλό τους μια απλή βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση του μυστηρίου και της δεξίωσης, που συνήθως συνοδεύεται από μια after wedding φωτογράφιση σε κάποιο ειδυλλιακό τοπίο. Αυτά είχες κι εσύ στον νου σου;

Περίμενε! Πριν κλείσεις οποιονδήποτε φωτογράφο και πριν δώσεις προκαταβολή καλό είναι να ξέρεις όλα τα video και photo trends του 2022 που αφορούν τους γάμους. Έτσι, θα μπορείς να έχεις αυτό το κάτι διαφορετικό στον γάμο σου που όμως… θα το θυμάσαι μια ζωή.

Η γαμήλια τούρτα κάνει τη διαφορά - 10 ιδέες για να ταιριάζει με το beach party που οργανώνεις

Τα video trends του 2022 για τους γάμους

Φιλμ 8 χιλιοστών

Τι κι αν οι σύγχρονες κάμερες τα κάνουν όλα ψηφιακά και δεν λειτουργούν με φιλμ; Οι top φωτογράφοι του κόσμου συγκαταλέγουν ανάμεσα στις πιο hot τάσεις του 2022 για τους γάμους το φιλμ 8 χιλιοστών. Κι αυτό, γιατί το φιλμ 8 χιλιοστών δίνει μια ρομαντική και ρετρό διάσταση στο βίντεο που ψηφιακά δεν θα γινόταν.

Live streaming

livestream.jpg

PHOTO BY CLEAN PLATE PICTURES

Είχες σκεφτεί να κάνεις τον γάμο σου σε απευθείας μετάδοση; Κι όμως, το live streaming είναι μεγάλη τάση το 2022 και υπάρχει εξήγηση για αυτό. Ακόμα, ο κόσμος φοβάται λόγω του Covid-19 με αποτέλεσμα να μην παρευρίσκονται όλοι οι καλεσμένοι στον γάμο. Αν, λοιπόν, έχεις κι εσύ τέτοιες περιπτώσεις φίλων και γνωστών, το live streaming είναι μια λύση.

Εκτεταμένο βίντεο

Αυτό είναι ένα δύσκολο task για τον φωτογράφο που θα επιλέξεις, αλλά μια πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση που θα έχεις εσύ όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τι σημαίνει, όμως, εκτεταμένο βίντεο; Σημαίνει ο φωτογράφος να απαθανατίσει όλο το Σαββατοκύριακο του γάμου σου και την προετοιμασία αυτού. Ναι, λέω και για το bachelorette που θα κάνεις με τις κολλητές σου.

Βίντεο με τα highlights του γάμου

https://www.instagram.com/p/CUI4R8spopj

Η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο του γάμου θέλουν ένα μεγάλο μέρος του γαμήλιου budget. Η νέα τάση με τα highlights, όμως, ήρθε… για να σου κάνει οικονομία. Το trend λέει ότι ο φωτογράφος θα σου φτιάξει ένα βίντεο με τα highlights του γάμου, το οποίο θα μπορείς να ανεβάσεις και ως reel στο Instagram.

Συνέχισε στην gallery για να δεις τις τάσεις στις φωτογραφίες του γάμου το 2022.