Μια νύφη με All-Stars

Μια νύφη με All-Stars

Τα γούστα και οι προσωπικότητες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, το ίδιο και οι τρόποι με τους οποίους κάποιος διασκεδάζει. Γι' αυτό, ειδικά όταν μιλάμε για την ημέρα του γάμου μιας γυναίκας, κανένα savoir vivre και κανένας κανόνας δεν ισχύει. Το μόνο που μετρά είναι η κάθε νύφη να περάσει καλά σε αυτή τη ξεχωριστή μέρα στη ζωή της, με τον τρόπο που αυτή ξέρει καλύτερα.

Έτσι, αν είστε από τις γυναίκες που ποτέ δεν συμπάθησαν τα ψηλά τακούνια, τις γόβες, τα πέδιλα και γενικότερα τα «κυριλέ» γυναικεία παπούτσια, δεν χρειάζεται να φορέσετε ένα τέτοιο ζευγάρι την ημέρα του γάμου σας. Ένα ζευγάρι sneakers στα χρώματα και το σχέδιο που ταιριάζουν στο γούστο σας θα κάνει εξίσου τη δουλειά του και, όχι μόνο αυτό, αλλά θα σας κάνει να ευχαριστηθείτε στο έπακρον τον γάμο σας. Σίγουρα δεν είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή και σίγουρα τα βλέμματα απορίας και έκπληξης που θα λάβετε δεν θα είναι λίγα. Ποσώς θα πρέπει να σας απασχολεί όμως.

Επιλέξτε ένα ζευγάρι sneakers που να ταιριάζει με το νυφικό σας (πχ. λευκά με σχέδια που να παραπέμπουν σε δαντέλα) ή που να είναι εντελώς άσχετα αλλά να δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση (πχ. ένα ζευγάρι All-Stars καλυμμένα με μωβ ή χρυσές παγιέτες), φορέστε το πιο ακαταμάχητο χαμόγελό σας και ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας αγέρωχη. Οι κανόνες ντυσίματος και τα «πρέπει» του γάμου θα γίνουν σκόνη μπροστά στην λαμπερή αυτοπεποίθησή σας.