Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Βίκυ Καγιά & Νίκος Κριθαριώτης

Γωγώ Φούντα
Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Βίκυ Καγιά & Νίκος Κριθαριώτης

Ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο γάμος του...

Στις 10-10-2010, ημερομηνία σημαδιακή, η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη σε ένα άκρως φθινοπωρινό αλλά ταυτόχρονα ρομαντικό σκηνικό, το οποίο δεν πτόησε στο ελάχιστο το όμορφο ζευγάρι που δεν έχασε λεπτό το χαμόγελο του.

Αυτή ένα από τα διασημότερα μοντέλα με καριέρα στο εξωτερικό, αμέτρητες φωτογραφίσεις και αμέτρητα χιλιόμετρα σε εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έκανε την είσοδό της δυναμικά και στο χώρο της τηλεόρασης ομορφαίνοντας την μικρή μας οθόνη και γεμίζοντάς μας θετική ενέργεια με το λαμπερό χαμόγελό της.

Ο έρωτας της Βίκυς με τον επιχειρηματία και αδερφό της γνωστής σχεδιάστριας Σήλιας, Νίκο Κριθαριώτη, υπήρξε κεραυνοβόλος ενώ οι δυο τους ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή. Ο γάμος τους τελέστηκε στο εκκλησάκι του Aγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι, ενώ σύμφωνα με την ίδια τη Βίκυ το μέρος δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς το συγκεκριμένο εκκλησάκι έχει χτιστεί στην μνήμη του πατέρα του Νίκου.

Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο ενώ η νύφη ήταν κυριολεκτικά απαστράπτουσα. Φυσικά επέλεξε να φορέσει νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη σε στενή και άκρως πρωτότυπη γραμμή η οποία τόνιζε τις λεπτομέρειες του υπέροχου κορμιού της ενώ η διαφάνεια στο τελείωμα άφηνε εκτεθειμένα τα καλλίγραμμα πόδια της. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τον ζεύγος Λυμπέρη, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα.

Σήμερα, δύο σχεδόν χρόνια μετά, δηλώνουν ερωτευμένοι σαν την πρώτη μέρα, ενώ δε βλέπουν την ώρα να γίνουν γονείς...

Διαβάστε επίσης:

Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Michael Jackson-Lisa Marie Presley

Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: David Bowie & Ιman

Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Η πριγκίπισσα και ο playboy