Αναδρομή στο παρελθόν: O chic&romantic γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Αναδρομή στο παρελθόν: O chic&romantic γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Η επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός. Ένας έρωτας μεγάλος. Ιούνιος 2011. Ο γάμος τους είναι πια γεγονός.

Η Σταματίνα παντρεύεται τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά. Η νύφη πανέμορφη μέσα στο κατάλευκο Vera Wang νυφικό της, κοιτούσε τον κόσμο από ψηλά, πάνω στις Casadei λευκές γόβες της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε σφιχτό κότσο. Ο γαμπρός Θέμης Σοφός, υπέκομψος περίμενε με ανυπομονησία την καλή του. Το μυστήριο διεξήχθη στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ. Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του κτήματος Νάσιουτζικ. Το ζευγάρι χόρεψε το εκπληκτικό τραγούδι «You do something to me» του Paul Weller, φιλώντας με πάθος ο ένας τον άλλον. Το πάθος και ο έρωτας του ζευγαριού δεν κρυβόταν.


Διάσημοι και μη, φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν εκείνο το καλοκαιρινό Σάββατο κοντά τους, για να χαρούν με τη χαρά τους. Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν οι: Κώστας Χαρδαβέλας, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, Ευγενία Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδη, Αντώνης Σρόιτερ, Παναγιώτης Ψωμιάδης και πολλοί άλλοι. Μετά το γλέντι, το ζευγάρι αποχώρησε για να απολαύσει ο ένας τη συντροφιά του άλλου, στη σουίτα του κτήματος.
Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα καλοσωρίσουν τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Διαβάστε ακόμα

O «ξεχασμένος» γάμος του George Clooney: Πότε και ποια είχε παντρευτεί;

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο ονειρεμένος γάμος της Παπουτσάκη στη Δονούσα

Kurt Cobain - Courtney Love: Ο πιο rock-punk, ανατρεπτικός γάμος που έχετε δει