Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Αναμφίβολα μια από τις ομορφότερες νύφες

Αυτός ο έρωτας καλά κρατά! Η πανέμορφη Σίσσυ, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Πότε παντρεύτηκαν; Πόσα χρόνια γάμου μετρά ήδη το ερωτευμένο ζευγάρι;


Το αγαπημένο σε όλους μας ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2009, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πευκοχωρίου, στην περιοχή Κασσάνδρα (πρώτο πόδι Χαλκιδικής). Ο γάμος τους ήταν πολύ κλειστός, καθώς είχαν καλέσει μόλις 30 καλεσμένους. Η Σίσσυ ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο γλυκές και όμορφες νυφούλες που έχουμε δει ποτέ. Μακριά από πολυτέλειες και λούσα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λιτό, κατάλευκο νυφικό, το οποίο ανέδειξε άψογα το μαυρισμένο της σώμα. Στο party που ακολούθησε έβγαλε το νυφικό και τους ενθουσίασε όλους με το αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμά της! Τα μαλλιά της ελαφρώς σπαστά κάτω, ήταν στολισμένα από ένα λουλουδένιο στεφανάκι. Ο Θοδωρής ντυμένος και αυτός στα λευκά, έσπασε τη μονοτονία με τη μαύρη γραβάτα του. Την παράσταση φυσικά έκλεψε ο μικρός Φίλιππος –Ραφαήλ, ο γιος τους!


Μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι το γιόρτασαν μέχρι πρωίας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Στο beach party ήταν καλεσμένοι πάνω από τριακόσιοι φίλοι και συγγενείς τους! Το party ήταν απόλυτα πετυχημένο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι στενοί φίλοι της Σίσσυς: Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς και οι: Θέμης Γεωργαντάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε ακόμα

Έλλη Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης: Ο ονειρικός γάμος που κατέληξε σε πολύκροτο διαζύγιο

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο γάμος του hot Νίκου Αναδιώτη με την καλή της καρδιάς του

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο ονειρεμένος γάμος της Παπουτσάκη στη Δονούσα