8 apps -tips για προετοιμάσετε τον γάμο σας

8 apps -tips για προετοιμάσετε τον γάμο σας

Γιατί αν δεν ανατρέξετε στην τεχνολογία για ιδέες δεν γίνεται

Είστε από εκείνες που ετοιμάζετε τον γάμο σας ένα χρόνο πριν; Τότε πολύ καλά κάνετε και διαβάζετε αυτό το άρθρο γιατί σας αφορά. Δηλαδή, αφορά τις γυναίκες που έχουν βάλει στόχο να προγραμματίσουν τον τέλειο γάμο γεμάτο εκπλήξεις και πρωτότυπες ιδέες.
Για να σας διευκολύνουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 8 apps- tips που θα σας λύσουν τα χέρια.

1. Οργανωθείτε με ένα evernote. Συγχρονίζει όλες τις δραστηριότητες σας από το τηλέφωνό με τον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε σημαντικά έγγραφα , συμβόλαια και άλλες σημειώσεις που αφορούν τον γάμο και έτσι θα έχετε τα πάντα διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

2 . Πάρτε ιδέες από το Pinterest. Το Pinterest είναι τεράστια πηγή ιδεών για τον γάμο. Από τις προσκλήσεις, τον στολισμό μέχρι και τo menu του δείπνου.

3 . Διαλέξτε τα χρώματα που θα επικρατήσουν εκείνη την ημέρα με τη βοήθεια του myPantone Wedding & Events. Αυτό το app σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε παλέτες από πανέμορφα χρώματα του γάμου , για τα πάντα, από φορέματα που θα φορούν τα παρανυφάκια μέχρι τα λουλούδια.

4. Δεν ξέρετε τι λουλούδια να επιλέξετε για την ημέρα αυτή; Ανατρέξτε στο Flowerwheel. Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα γύρω από τα λουλούδια τότε αυτό το app είναι το ιδανικό. Θα βρείτε εκατοντάδες λουλούδια, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε ή να τα στείλετε με email στο ανθοπωλείο που έχει αναλάβει τον γάμο σας.

5. Στείλτε τις προσκλήσεις με τη βοήθεια του Postable. Όλο αυτό που πρέπει να συγκεντρώσετε τις διευθύνσεις των καλεσμένων που θα παραστούν στον γάμο πιστέψτε, είναι πολύ μα πολύ κουραστικό και χρονοβόρο. Η εναλλακτική λύση είναι να δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό , να προσθέστε τις διευθύνσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των καλεσμένων σας και στη συνέχεια, να τους στείλετε ένα αυτοματοποιημένο αίτημα που θα πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρα με ότι τους ρωτάτε (Www.postable.com )

6. Το Guest Planner θα σας βγάλει από τον μπελά ποιος θα κάτσει που. Η οργάνωση των καθισμάτων δημιουργεί μεγάλο στρες στο ζευγάρι. Αυτό το app μπορεί να βοηθήσει να οργανώσετε του πάντες και να μείνουν ευχαριστημένοι.

7. Έφτασε η στιγμή για το μήνα του μέλιτος και το TripIt. ΤοTripIt είναι ένα εξαιρετικά μικρό app που συλλέγει όλες τις πληροφορίες του ταξιδιού σας όπως πτήση , ξενοδοχείο. Η εγγραφή είναι δωρεάν και στη συνέχεια να προσθέσετε πληροφορίες πτήσεων , κρατήσεις ξενοδοχείων ή τα στείλετε με email acccount .
8. Σχεδιάστε το bachelor πάρτι με την βοήθεια του Big Weekend Planner. Με αυτό το app καλείτε τους φίλους σας να προτείνουν , να ψηφίσουν και να επιλέξουν περιοχή, διαμονή, δραστηριότητες και ιδέες νυχτερινής διασκέδασης σε όλη την Ευρώπη .

Η ώρα η καλή!

Διαβάστε επίσης:

Προσκλητήρια γάμου: Τips για να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο!

Παντρεύομαι σε 2 μήνες. Υπάρχει τρόπος να χάσω τα περιττά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα;