Η CYBEX παρουσιάζει το νέο της καρότσι με κάθισμα που περιστρέφεται 360°!

Η CYBEX παρουσιάζει το νέο της καρότσι με κάθισμα που περιστρέφεται 360°!

Με σύνθημα το… «get ready to twist again», η CYBEX παρουσιάζει το νέο της all-round buggy, το EEZY S TWIST 2, που υπόσχεται να αλλάξει τα ταξίδια της οικογένειας: Ιδανικό τόσο για την πόλη, όσο και για τις μετακινήσεις, το νέο καρότσι της CYBEX, ενσωματώνει νέα τεχνολογία που επιτρέπει στο κάθισμα του μωρού να περιστρέφεται κατά 360°, εύκολα και γρήγορα, μόλις με μία κίνηση!

Ευέλικτο και συμπαγές, το νέο CYBEX EEZY S TWIST 2 κάνει τις βόλτες στα στενά σοκάκια, του επόμενου προορισμού μας, τις μεταβάσεις μας στους σταθμούς του μετρό και τους πολύβουους δρόμους ευχάριστες και άνετες, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι κάθε μας περίπατος με το μωρό στο καρότσι.

Το κάθισμα του μωρού «γυρνάει» πανεύκολα

Χάρη σε μια νέα επαναστατική τεχνολογία της CYBEX, το κάθισμα του καροτσιού μπορεί να περιστραφεί κατά 360° μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με το ένα μόνο χέρι. Έτσι το μωρό μας μπορεί να κάθεται στο CYBEX EEZY S TWIST 2 είτε με το προσωπάκι του προς εμάς, ώστε να νοιώθει ασφαλές και προστατευμένο κάτω από το άγρυπνο βλέμμα μας, είτε να κοιτάζει μπροστά και να παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω του, ανακαλύπτοντας τους ήχους και τις εικόνες του κόσμου. Η θέση του μωρού μας αλλάζει πανεύκολα, όσο σύντομα και όσο συχνά κρίνουμε εμείς ότι χρειάζεται!

cybex peristrefetai 2

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr