Όταν το design έχει πρωταρχικό λόγο στην επιλογή των βρεφικών προϊόντων

Ο μεγάλος προβληματισμός που καταλαμβάνει όλους τους μελλοντικούς γονείς για το πώς θα επιλέξουν όλα τα απαραίτητα – καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου και τόσα άλλα - για τον ερχομό του μωρού μας, μας είχε πιάσει κι εμάς και ομολογώ, πως ήταν έντονος.

Χρειάστηκαν μέρες, όμως τελικά αποφασίσαμε πως η σωστή επιλογή για την οικογένειά μας είναι εκείνη που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στα δικά μας κριτήρια: Ασφάλεια, λειτουργικότητα και σχέδιο – αυτά πρέπει να συνδυάζει κάθε προϊόν για να «μπει» στην οικογένειά μας. Υπήρξαν κάποιοι που αμφισβήτησαν το αν ο παράγοντας «σχέδιο» πρέπει να είναι πρωταρχικός. Για εμάς όμως δεν υπήρχε στιγμή ενδοιασμού.

Θα επιλέγαμε ποτέ να τοποθετήσουμε ένα έπιπλο στο σπίτι μας, αν δεν ήταν του απόλυτου γούστου μας; Θα επιλέγαμε ένα φωτιστικό απλώς και μόνο «για να βλέπουμε» ή θα αναζητούσαμε προσεκτικά αυτό που ταιριάζει στον χώρο μας, το σπίτι μας και φυσικά, στο γούστο μας; Επιλέγουμε για εμάς αυτό που μας ταιριάζει, επιλέγουμε για το σπίτι μας αυτό που μας αρέσει, επιλέγουμε για την οικογένειά μας αυτό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας.

Η ενδελεχής έρευνά μας για βρεφικά προϊόντα κατάληξε σε ένα και μόνο όνομα: Η CYBEX είναι η εταιρεία που κάνει πραγματικότητα όλα όσα φανταζόμαστε: Ασφάλεια, λειτουργικότητα και απαράμιλλο design για το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά και για μια σειρά προϊόντων που διαλέξαμε για το παιδί μας χωρίς να μετανιώσουμε στιγμή. Διότι επιλέξαμε αυτά που επιθυμούσαμε πραγματικά, χωρίς «εκπτώσεις» σε κανένα από τα τρία βασικά μας κριτήρια. Το γεγονός πως ήμασταν εξαρχής πλήρως ενημερωμένοι για τα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να έχει το ιδανικό καρότσι για εμάς και το μωρό μας, μας έκανε να καταλάβουμε πως τα καρότσια της σειράς CYBEX Platinum ήταν ακριβώς ό,τι αναζητούσαμε - όχι απλά για να μείνουμε ικανοποιημένοι, αλλά για να γίνουμε πραγματικά… τρισευτυχισμένοι!

 

cybex elafria karotsia

Ασφάλεια και λειτουργικότητα για χαρούμενα μωρά και ευχαριστημένους γονείς

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ