Παιδικά καθίσματα από το… μέλλον – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Παιδικά καθίσματα από το… μέλλον – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι σύγχρονοι γονείς σκέφτονται πάντα το καλύτερο για το παιδί τους και ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις.

Έχοντας το υπόβαθρο, αναζητούν πάντοτε λύσεις που συμβαδίζουν με την τεχνολογική πρόοδο και που έχουν σκοπό την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα, αλλά και το design. Οι σύγχρονοι άνθρωποι δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από αυτό που γνωρίζουν πως μπορούν να έχουν και είναι «απαιτητικοί» με όλα όσα έχουν να κάνουν με το παιδί τους.

Ένας τομέας που απαιτεί εκ των προτέρων ενημέρωση από τους γονείς του παιδιού είναι το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, που πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας. Πολλές φορές όμως, αυτές οι εκ του νόμου προδιαγραφές είναι έως και «ξεπερασμένες» από πλευράς προόδου και τεχνολογίας. Επαφίεται έτσι στους γονείς να ενημερωθούν και να επιλέξουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε δυνατότητα.

Αυτό ακριβώς κάνει για τον κάθε γονιό η CYBEX, που είναι συνυφασμένη με την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και τον σχεδιασμό και στα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου. Από την αρχή της ζωής του, το νεογέννητο χρειάζεται ένα κάθισμα για το αυτοκίνητο των γονιών, που θα το μεταφέρουν στο σπίτι από το μαιευτήριο, στην πρώτη του βόλτα, στην πρώτη του επαφή με τον έξω κόσμο. Η CYBEX εγγυάται την ασφάλεια και την άνεση του παιδιού, με παιδικά καθίσματα που συγκεντρώνουν πολύ υψηλές βαθμολογίες στα τεστ ανεξάρτητων οργανισμών που βαθμολογούν μεταξύ άλλων την ασφάλεια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως είναι η μοναδική εταιρεία που στα κεντρικά της γραφεία στην Γερμανία διαθέτει crash test facilities, όπου γίνονται καθημερινά δοκιμές.

Παιδικά καθίσματα για τους «ανθρώπους του αύριο»

Το μότο της CYBEX δίνει το στίγμα ως προς τις δημιουργίες της: For all tomorrow’s people, για τους ανθρώπους του αύριο. Τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να βρίσκονται πάντοτε ένα βήμα μπροστά και να παρέχουν στα παιδιά τους και στην οικογένειά τους, το καλύτερο δυνατό. Χωρίς «εκπτώσεις» στην ασφάλεια, στη λειτουργικότητα, στο σχέδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr