Σχεδιασμός, ασφάλεια, ποιότητα και λειτουργικότητα: Το τετράπτυχο για κάθε γονιό

Σχεδιασμός, ασφάλεια, ποιότητα και λειτουργικότητα: Το τετράπτυχο για κάθε γονιό

Τα πιο συχνά κλισέ που ακούγαμε με τον άντρα μου από… πάσα κατεύθυνση λίγο πριν γίνουμε γονείς, ήταν το πόσο ολοκληρωτικά επρόκειτο να αλλάξει η ζωή μας.

«Ξεχάστε όσα ξέρετε, όλα όσα συνηθίζατε να κάνετε και να απολαμβάνετε πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας, η ζωή σας αλλάζει εξολοκλήρου, θα είστε εντελώς διαφορετικοί από τη στιγμή που το παιδί σας θα έρθει στη ζωή, θα ξεχάσετε και το στυλ και την κομψότητα, αφού άλλα πράγματα θα έχουν προτεραιότητα». Φυσικά και πίσω από όλα αυτά τα… σοφά λόγια υπάρχει συσσωρευμένη εμπειρία, όμως στα αυτιά μας ακούγονταν σαν να ήμασταν υποχρεωμένοι να αλλάξουμε προσωπικότητες και χαρακτήρες, να αλλάξουμε ο καθένας θεμελιώδη στοιχεία του εαυτού μας. Όχι, τέτοιου είδους υποχωρήσεις, δεν ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε. Είμαστε ενήλικες, ώριμοι ενήλικες, γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας αρέσει και τι όχι, τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε και το παιδί μας ερχόταν για να ολοκληρώσει την οικογένεια και τις προσωπικότητές μας, όχι για να τις αλλάξει.

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλα αυτά ως προειδοποιήσεις περισσότερο, ώστε να μην χάσουμε τους εαυτούς μας στην πορεία, ξεκινήσαμε τη διαδικασία της πρακτικής προετοιμασίας για τον ερχομό του μωρού. Το παιδικό δωμάτιο, το καρότσι, το καθισματάκι για το αυτοκίνητο, η «προίκα» του μωρού, όπως μας έμαθαν τα καταστήματα βρεφικών προϊόντων να ονομάζουμε τα πρώτα του ρουχαλάκια, ήταν όλα καινούρια για εμάς και γρήγορα παρασυρθήκαμε σε έναν ευχάριστο ανεμοστρόβιλο ευτυχίας που ξεκινούσε από χρωματολόγια υποαλλεργικών βαφών για το δωμάτιο και έφτανε στα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων.

Σύντομα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσουμε στις σωστές επιλογές βάσει των προσωπικών μας «πιστεύω», είναι να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε εμάς, θέτοντας αυστηρά και συγκεκριμένα κριτήρια. Ο σχεδιασμός, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα των προϊόντων και συνεπώς η ποιότητά τους ήταν για εμάς οι αδιαπραγμάτευτοι παράγοντες που έπρεπε να ικανοποιούνται πλήρως, προτού προβούμε στην κάθε μας επιλογή.

cybex karotsi

Αφού τέθηκε η ιεράρχηση των κριτηρίων μας, το επόμενο βήμα ήταν πολύ πιο απλό: Η CYBEX είναι η εταιρία που ανταποκρίνεται πλήρως σε όσα ζητάμε και τα προϊόντα της μας έκαναν σύντομα… «τους πιο ευτυχισμένους μελλοντικούς γονείς στον κόσμο»! Στην καρδιά των προϊόντων CYBEX βρίσκεται η «Αρχή Καινοτομίας D.S.F.», που σημαίνει πως η φιλοσοφία της βασίζεται στον κανόνα «Design – Safety – Functionality», δηλαδή «Σχεδιασμός – Ασφάλεια – Λειτουργικότητα», δηλαδή αξεπέραστη ποιότητα. Άμεσα συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να βρούμε όλα τα προϊόντα που χρειαζόμασταν για τις βόλτες και τις μετακινήσεις του παιδιού μας, χωρίς να «θυσιάσουμε» κανένα από τα βασικά μας κριτήρια. Έχουμε δηλαδή καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου που εγγυώνται την ασφάλεια του μωρού μας, αξιοποιώντας πρωτοπόρες τεχνολογίες ώστε να γίνονται απόλυτα λειτουργικά, δίνοντας πάντοτε έμφαση στο σχεδιασμό, στο στυλ, στην κομψότητα. Ανώτατη ασφάλεια, πρακτικότητα και καινοτόμα τεχνολογία στην υπηρεσία μας, ώστε – ουσιαστικά – να μην αλλάξει τίποτα από τις αγαπημένες μας συνήθειες, τις εξόδους μας, τα ταξίδια μας, τις βόλτες μας.

Ασφάλεια, design και αμέτρητες επιλογές!

Η επαφή μας με την CYBEX ήρθε αναζητώντας το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό μας, όταν και διαπιστώσαμε πως η ασφάλεια στο αυτοκίνητο είναι συνυφασμένη με την CYBEX. Η επιλογή μας - που ήταν ούτως ή άλλως «μονόδρομος» - ενισχύθηκε από το γεγονός πως η εταιρεία αυτή έχει λάβει περισσότερα από 350 βραβεία διεθνώς για την ασφάλεια και το design των προϊόντων της. Τρεις σειρές προϊόντων, Platimun, Gold και Silver για να επιλέξουμε εκείνα που μας ταιριάζουν ανάλογα με τις ανάγκες μας, την αισθητική και φυσικά το budget που θέλαμε να διαθέσουμε. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται περίπλοκα, όμως για εμάς δεν ήταν καθόλου, από τη στιγμή που επιλέξαμε να μπούμε στον κόσμο της CYBEX, που σέβεται το παιδί, χωρίς να παραγκωνίζει τις ανάγκες των γονιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr