To brainy.gr καινοτομεί και πρωτοπορεί!

To brainy.gr καινοτομεί και πρωτοπορεί!

Στο δυναμικό της βραβευμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας εντάχθηκαν από την 1η Οκτωβρίου και οι μικρότερες τάξεις του Δημοτικού (1η έως 4η ), καλύπτοντας έτσι όλες τις βαθμίδες του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

To ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό των υπολοίπων τάξεων που φιλοξενούσε μέχρι πρόσφατα το brainy.gr, έρχεται να συμπληρωθεί απευθυνόμενο στους νεότερους μαθητές της Ελλάδας.

Μέσα από μία σειρά έξυπνων quizzes, μία σειρά στοχευμένων ερωτήσεων τα παιδιά εξασκούν την ευφυία τους, μαθαίνουν να σκέπτονται, να παρατηρούν και να ανταποκρίνονται σε προκλήσεις γνώσεων.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, τα παιδιά μαθαίνουν… παίζοντας!

Η γνώση γίνεται παιχνίδι και το παιχνίδι γνώση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας.

Επιπρόσθετα και λόγω των ιδιαίτερων συνθήκων της εποχής μας, η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης όλων των ετήσιων συνδρομών της, με εξόφληση σε 3 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Η εκπαίδευση των παιδιών πρέπει να διαφυλαχθεί και οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε την πρόσβασή τους στην ποιοτική, απρόσκοπτη και χωρίς περιορισμούς γνώση!

Για περισσότερες πληροφορίες:

info@brainy.gr

www.brainy.gr