Η Tetra Pak® προστατεύει ό,τι είναι καλό!

Η Tetra Pak® προστατεύει ό,τι είναι καλό!

Νέα πρακτική συσκευασία και πρωτοποριακό καπάκι για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η συσκευασία του «ΔΕΛΤΑ μμμmilk Οικογενειακό» ανανεώνεται επιλέγοντας τη νέα συσκευασία της Tetra Pak®! Το αγαπημένο μας γάλα είναι διαθέσιμο πλέον στην πρώτη συσκευασία Tetra Brik® Aseptic Edge, 1L και 1,5L με καπάκι Wing Cap™ 30 στην Ελλάδα, για να απολαμβάνεις κάθε μέρα την ευκολία και την υψηλή λειτουργικότητα που φέρνει η Tetra Pak® στα αγαπημένα σου προϊόντα!

Η ποιότητα του ΔΕΛΤΑ μμμmilk Οικογενειακό προστατεύεται χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία της Tetra Pak®. Η χάρτινη συσκευασία της Tetra Pak® προστατεύει το γάλα από τους εξωγενείς παράγοντες, όπως το φως και τον αέρα, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός της με την ελαφριά κλίση και το νέο μεγαλύτερο καπάκι διασφαλίζει άψογο σερβίρισμα κάθε φορά!

Το νέο καπάκι Wing Cap™ 30, επιτρέπει άνοιγμα και κλείσιμο με μια μόνο κίνηση, έχει πρωτοποριακό σχήμα με πτερύγια για άνετο πιάσιμο, καθώς και το ιδανικό μέγεθος ώστε να διευκολύνεται η ροή του γάλακτος, χωρίς ατυχήματα με πιτσιλιές…

Εκτός από την ευκολία και τη λειτουργικότητα, η νέα συσκευασία Tetra Brik® Aseptic Edge με καπάκι Wing Cap™ 30, αποτελεί μια βιώσιμη λύση που σέβεται το περιβάλλον. Όπως όλες οι συσκευασίες Tetra Pak®, είναι ανακυκλώσιμη και αποτελείται κυρίως από χαρτί, το οποίο προέρχεται μόνο από δάση με πιστοποίηση αειφόρου διαχείρισης (FSC®) και από άλλες ελεγχόμενες πηγές. Τα δάση αυτά αναπτύσσονται συνεχώς, καθώς νέα δένδρα αντικαθιστούν αυτά που κόβονται. Μάλιστα, καθώς τα δέντρα μεγαλώνουν δεσμεύουν διοξείδιο του άνθρακα κι έτσι συμβάλλουν στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

Μήπως είναι ώρα για ένα λαχταριστό ποτήρι γάλα ΔΕΛΤΑ μμμmilk Οικογενειακό;