Οι πιο διάσημες πεθερές του Hollywood ταλαιπωρούν τις νύφες τους και τους γαμπρούς τους;

Οι πιο διάσημες πεθερές του Hollywood ταλαιπωρούν τις νύφες τους και τους γαμπρούς τους;

Τις γνωρίζετε όλες πολύ καλά ως διάσημες γυναίκες. Ξέρετε όμως ότι είναι και πεθερές;

inlawsgoldie
inlawsblythe
inlawsbarbra
inlawsjane
inlawtslynn

Μπορεί τη δική σας πεθερά να την γνωρίζετε μόνο εσείς και να σας ταλαιπωρεί, αλλά και οι διάσημες πεθερές του Hollywood μοιάζουν αρκετά με κάθε άλλη περίπτωση του ξέρετε.

Goldie Hawn
Η μαμά της Kate Hudson είναι πεθερά του Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse. Δεν ξέρουμε αν την αποκαλεί μαμά, αλλά αφού δεν έχει γράψει κάποιο τραγούδι ο Matt για νεκρές πεθερές, μάλλον καλά περνάει με το θρύλο του Hollywood.


Blythe Danner
Η μητέρα της Gwyneth Paltrow είναι η πεθερά του Chris Martin, τραγουδιστή των Coldplay. Αν υποθέσουμε ότι είναι με τον Chris τόσο καλή όσο και στην ταινία που πρωταγωνιστεί, το Meet the Parents ο κύριος Martin και τα εγγόνια είναι μάλλον οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο και έχουν βρει στο πρόσωπο της μια δεύτερη μητέρα.


Barbra Streisand
O θετός γιος της Barbra Streisand είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός Josh Brolin που είναι παντρεμένος με την υποψήφια για Oscar ηθοποιό Diane Lane. Αυτό και αν είναι ταλαντούχα οικογένεια. Καβγάδες σίγουρα δεν υπάρχουν στη φαμίλια τους, αλλά αυτοσχέδιες performances με τόσους καλλιτέχνες μαζεμένους σίγουρα.


Jane Fonda
Η ηθοποιός θρύλος που έχει παίξει ουκ ολίγες φορές την πεθερά στη μεγάλη οθόνη είναι και στην πραγματικότητα μία πεθερά που κάνει τη νύφη της και ηθοποιό Simone Brent να τρέμει από δέος. Πάντως κακό λόγο δεν έχει πει η μία για την άλλη.


Lynn Spears
Η μαμά της Britney Spears μάλλον είναι μία επιτυχημένη πεθερά γιατί έχει καταφέρει να επέμβει στη ζωή της κόρης και να τη χωρίσει ουκ ολίγες φορές, να κάνει το τέκνο της super star από την εφηβεία της και να μεγαλώνει και τα εγγόνια της όπως θέλει. Ο ορισμός της ραδιούργας πεθεράς.