Αφήστε τα λάθη για την πεθερά σας

Αφήστε τα λάθη για την πεθερά σας

Εσείς επικεντρωθείτε στα σωστά.

Ένα από τα πολλά προβλήματα με τις πεθερές είναι ότι δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης. Δεν είναι μια γενετική παράλειψη, απλώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για να μην βρίσκετε ποτέ τον σωστό τρόπο χειρισμού τους και να μπορούν ανενόχλητα να σας κάνουν τη ζωή μαύρη.

Αν δουλεύετε πολύ και είστε οικονομικά ανεξάρτητες, δεν είστε καλές σύζυγοι, νοικοκυρές, μητέρες. Αν δεν δουλεύετε και φροντίζετε σπίτι, σύζυγο και παιδιά, είστε τεμπέλες και «τρώτε» τα λεφτά του άντρα σας. Μαγειρεύετε άνοστα ή πολύ βαριά, είστε πολύ αυστηρές με τα παιδιά σας ή τα έχετε πολύ «λάσκα», ασχολείστε πολύ με την εμφάνιση σας ή είστε πολύ ατημέλητη, δεν της μιλάτε και την αποφεύγετε ή της μιλάτε πολύ και προσποιείστε, και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ.

Μην πέφτετε στην παγίδα να κάνετε τα ίδια. Σκεφτείτε πως αυτή η γυναίκα γέννησε και μεγάλωσε τον άνθρωπο που αγαπάτε, κάτι καλό θα κρύβει μέσα της, δεν μπορεί. Κι ας είναι η σειρά της έπειτα να καταλάβει, πως ο γιός που αυτή ανάθρεψε, διάλεξε εσάς για γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του. Ας κάνει αυτή τη λάθος κίνηση αν θέλει, όχι εσείς.