Οι 3 μέρες που μπορούν να σώσουν (ή να καταστρέψουν) τη σχέση με τα πεθερικά σας

Οι 3 μέρες που μπορούν να σώσουν (ή να καταστρέψουν) τη σχέση με τα πεθερικά σας

Υπάρχει ένας απλός αλλά βασικός κανόνας σε σχέση με τα πεθερικά σας, που πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας για να κρατάτε τις ισορροπίες στη σχέση σας.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι κανόνες που βοηθούν σε μια ομαλή και σχετικά γαλήνια συνύπαρξη με τα πεθερικά σας, ο συγκεκριμένος, όμως, είναι από τους πιο βασικούς. Και είναι ο εξής: Ποτέ μην παραμείνετε πάνω από τρεις ημέρες κάτω από την ίδια στέγη με τα πεθερικά σας.

Μια κατάσταση εγκυμοσύνης ή ένα έκτακτο γεγονός, ακόμα και μια σύντομη επίσκεψη κατά τη διάρκεια των διακοπών, μπορεί να σας φέρει να μείνετε με τα πεθερικά σας για ένα μικρό διάστημα. Μην το παρατραβήξετε. Θα σας συνηθίσουν κα δύσκολα θα μπορέσετε να φύγετε. Την ημέρα που θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας αρέσει να μείνετε άλλο μαζί, εσείς θα το ανακοινώσετε απλά, ενώ η πεθερά σας θα το πάρει πολύ στραβά, θα αρχίσουν τα κλάματα και στο τέλος θα είστε εσείς η αχάριστη που, ενώ σας προσέφεραν τα πάντα τώρα θα θέλετε να σηκωθείτε να φύγετε.

Θέλετε να αποφύγετε τέτοια σενάρια; Μακριά και αγαπημένοι. Συζητήστε το με τον σύντροφο σας και καταστρώστε τα πλάνα σας. Δεχθείτε μια πρόσκληση να περάσετε μαζί ορισμένες ημέρες με τα πεθερικά σας, αλλά προφασιστείτε ότι δεν θα θέλατε να τους φέρετε σε δύσκολη θέση λόγω της απουσίας ελευθέρου χώρου. Νοικιάστε ένα δωμάτιο σε ένα παρακείμενο ξενοδοχείο που θα σας προσφέρει και μερικές στιγμές αποκλειστικότητας. Ξενοιάστε καλύτερα μόνοι σας και δεν ξέρετε εάν και οι ίδιοι δεν απολαμβάνουν τις ιδιωτικές τους στιγμές και μπορεί να σας ευγνωμονούν.