Οι δικές σας ιστορίες: Η πεθερά συκοφάντης

Οι δικές σας ιστορίες: Η πεθερά συκοφάντης

Όταν η πεθερά σας κρύβει μέσα της ένα Φώσκολο και φροντίζει να φτιάχνει σενάρια εις βάρος σας.

Η πεθερά μου είναι ένας άνθρωπος αρκετά μυστήριος, και με τη λέξη μυστήριος εννοώ ψεύτης και συκοφάντης. Διαρκώς δημιουργεί με το μυαλό της νέα σενάρια τα οποία συνήθως στοχοποιούν και συκοφαντούν εμένα, που ειλικρινά δεν της έχω κάνει ποτέ τίποτα κακό –εκτός του ότι παντρεύτηκα το γιο της.

Το τελευταίο της ψέμα ήταν το εξής: μια μέρα με κάλεσε στο σπίτι της για καφέ και για να τα πούμε. Συνήθως έτσι κάνει όταν θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί μου και ότι όλα πάνε καλά. Εκεί, αφού τα είπαμε, μου αποκάλυψε ότι με κάλεσε εκεί γιατί ήθελε να μου κάνει ένα δώρο. Μου έδειξε μία εξαιρετική vintage γούνα, η οποία είμαι σίγουρη ότι είναι πανάκριβη.

Εγώ, μολονότι δεν θα αγόραζα ποτέ μου μία γούνα, τη δέχτηκα με χαρά, αφού η χειρονομία της μου φάνηκε πολύ όμορφη και σκέφτηκα πως θα ήταν τρομερή αγένεια να μη δεχτώ το δώρο της. Το αποτέλεσμα ήταν να μάθω από κοινούς γνωστούς ότι διέδιδε πως... της την έκλεψα! Ευτυχώς ο άντρας μου γνωρίζει πολύ καλά τι φρούτο είναι η μάνα του και πόσο της αρέσει αν φτιάχνει τέτοιου είδους ιστορίες και δεν πίστεψε ποτέ αυτό το πραγματικά ακραίο σενάριο.