Highlighting:Είναι η τάση του καλοκαιριού και εδώ θα δεις τη σωστή τεχνική για να την πετύχεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Highlighting:Είναι η τάση του καλοκαιριού και εδώ θα δεις τη σωστή τεχνική για να την πετύχεις

Aναρωτιέσαι γιατί μερικές γυναίκες έχουν αυτό το τόσο ωραίο λαμπερό πρόσωπο που τονίζει κυρίως τα ζυγωματικά; Η απάντηση είναι το highlighter. Θα σου φανεί πάντα χρήσιμο γιατί δίνει σχήμα και λάμψη στο πρόσωπό σου με αποτέλεσμα να δείχνεις φρέσκια και νεότερη! Ποια δεν επιδιώκει άλλωστε κάτι τέτοιο;

Τα Highlighters είναι προϊόντα λάμψης με ή χωρίς χρώμα, τα οποία περιλαμβάνουν ιριδίζοντα στοιχεία που αντανακλούν το φως στο πρόσωπό μας, οπότε σίγουρα η σωστή τοποθέτησή τους είναι πρωταρχικής σημασίας.

Η εφαρμογή τους είναι απλή φτάνει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Beauty Class της Erre Due.

shutterstock 423194101

Όταν έχεις τελειώσει με τη βάση του μακιγιάζ, άπλωσε highlighter στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο του φρυδιού, στην εσωτερική γωνία του ματιού, λίγο στη μύτη, στο cupid's bow στα χείλη και μετά μπορείς να συνεχίσεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Δες αναλυτικά παρακάτω τα σκίτσα.

Βήμα 1o:

Μύτη

Χρησιμοποιούμε μια μικρή ποσότητα προϊόντος κατά μήκος της μύτης, στο κόκκαλο με ένα λεπτό πινέλο και στην περίπτωση που θέλουμε να δείξουμε πιο στενή τη μύτη μας, αριστερά και δεξιά σκιάζουμε με τη σκούρα απόχρωση προϊόντος για contouring και φυσικά "σβήνουμε" πολύ καλά.

1

Βήμα 2o:

Τόξο του φρυδιού

Είναι κομβικής σημασίας το σημείο αυτό διότι αυτομάτως αποκτούμε πιο λαμπερό βλέμμα, ανασηκωμένο φρύδι και sexy λάμψη φυσικά. Το εφαρμόζουμε με ένα λεπτό πινελάκι κάτω από το φρύδι μας (τόξο φρυδιού).

2

Βήμα 3o:

Ζυγωματικά

Αρχικά εντοπίζουμε το κόκκαλο των ζυγωματικών μας, ακριβώς από πάνω τους εφαρμόζουμε το Highlighter ώστε να δώσουμε την εικόνα ενός σμιλευμένου προσώπου και το τοποθετούμε στο ψηλότερο σημείο για να φαίνονται πιο τονισμένα! Προσοχή όμως αν το τοποθετήσουμε χαμηλότερα, θα φαίνεται πως έχουμε μεγαλύτερα μάγουλα.

3

Βήμα 4o:

Cupid's Bow ("καρδούλα" άνω χείλους)

Μια μικρή ποσότητα σε αυτήν την περιοχή δίνει αυτόματα την αίσθηση ανοδικότητας στο άνω χείλος, τονίζεται η απόχρωση του lipstick μας και φυσικά έχουμε ένα απόλυτα sexy αποτέλεσμα!

Βήμα 5ο:

Γωνίες της κάτω γνάθου

Μπορούμε επίσης να φωτίσουμε τις γωνίες στα πλαϊνά του σαγονιού για να τις προβάλουμε περισσότερο. Προσοχή να γίνεται ακριβώς πάνω στο κόκκαλο με κατεύθυνση προς τους κροτάφους.

5

Τι να χρησιμοποιήσεις:

FRESH ILLUMINATOR ΤΗΣ ΕRRE DUE
Προϊόν λάμψης σε μορφή gel, με μικροσφαιρίδια πέρλας που αντανακλούν το φως. Περιέχει αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και γλυκερίνη για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Χρησιμοποιήστε το τοπικά, μόνο του ή πάνω από το foundation.

001 copy copy copy copy copy

SPARKLING POWDER THΣ ERRE DUE
Πούδρα λάμψης με καινοτόμα σύνθεση για πρόσωπο και σώμα. Βασισμένη στην τεχνολογία baked, με επιλεγμένα συστατικά, προσφέρει ευχάριστη εφαρμογή και τέλεια, εκλεπτυσμένη λάμψη. Με βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και έλαια jojoba, που ενυδατώνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα. (Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας).

H επιλογή σου αν είσαι πιο ανοιχτόχρωμη

002
001 copy

H επιλογή σου αν είσαι πιο σταρένια

002 copy
001

Κάνε save στο κινητό σου την παρακάτω φωτό με το σκίτσο για να έχεις πάντα έναν οδηγό μαζί σου!

All copy copy