Αποκλειστικό! Η makeup artist Mélanie Inglessis μας μίλησε για το μακιγιάζ της Talia Ryder

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αποκλειστικό! Η makeup artist Mélanie Inglessis μας μίλησε για το μακιγιάζ της Talia Ryder

Η Talia ήταν στο top 3 μας στα Critics’ Choice Awards και επικοινωνήσαμε με τη Mélanie για να μάθουμε τις λεπτομέρειες

CRITICS' CHOICE AWARDS

H Talia Ryder έχει το όνομα που πρέπει να θυμάσαι. Είναι μόλις 19 ετών και στα φετινά Critics’ Choice Awards ήταν προτεινόμενη για το βραβείο καλύτερης νεαρής ηθοποιού για την ταινία «Never Rarely Sometimes Always». Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Sundance Festival και σου προτείνω να τη δεις καθώς είναι μία υπέροχη ιστορία και η ερμηνεία της Talia καθηλωτική. Στο θέμα μας όμως: Το μακιγιάζ της στα Critics’ Choice Awards. Όταν είδα την Talia στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της Vogue, έσπευσα στο Instagram και είδα το κοντινό του συγκλονιστικού μακιγιάζ της! Με ένα κλικ επάνω στην φωτογραφία, ανακάλυψα ότι, τα μαγικά χέρια πίσω από αυτό το μικρό αριστούργημα ήταν της Mélanie Inglessis και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

melanie inglessi

Η Mélanie δέχτηκε να μου μιλήσει παρ᾽όλο που ήταν σε ένα πραγματικά χαοτικό set για φωτογράφιση και μάλιστα, μου αποκάλυψε ότι είναι μισή Ελληνίδα! Αν και το επώνυμό της με είχε προιδεάσει, δεν περίμενα ότι ο πατέρας της ακόμα θα ζει εδώ στην Ελλάδα και ότι το full όνομά της θα είναι Mélanie Johanna Katerina Inglessis! Ναι, προφανώς και θα ακολουθήσει in depth συνέντευξη με την super cool και ταλαντούχα Mélanie αλλά ας ξεκινήσουμε με το μακιγιάζ της Talia και την όλη εμπειρία των φετινών Critics’ Choice Awards όσο ακόμα είναι φρέσκα! Πώς ήταν αυτά τα βραβεία για εκείνη;


https://www.instagram.com/p/CMJb-x5g-yI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήταν προφανώς διαφορετικά, τα κάναμε όλα virtually και ο φωτογράφος Julian Ungano ήρθε για να τη φωτογραφίσει. Ναι, διασκεδάσαμε κάνοντας το μακιγιάζ και όλη τη διαδικασία αλλά μου έλειψε το να δω την πελάτισσά μου στο κόκκινο χαλί» μου είπε με λίγο παράπονο και είχε δίκιο. Η διαδικασία είναι διαφορετική αλλά και η αδρεναλίνη του κόκκινου χαλιού, με τα φλας είναι κάτι το διαφορετικό για τους artists που βρίσκονται στα παρασκήνια δημιουργώντας τα looks. Την Talia άλλωστε, δεν την έχει ξαναδεί να παρελαύνει στο κόκκινο χαλί…


https://www.instagram.com/p/CMLjkuign1Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα με την Talia! Είναι πανέμορφη και σούπερ ταλαντούχα, σίγουρα ένα πρόσωπο που πρέπει να θυμάσαι από τώρα και στο εξής» μου είπε για τη σχέση της μαζί της και οφείλω να ομολογήσω ότι, το αποτέλεσμα ήταν super fresh, μοντέρνο, τολμηρό και άψογο! Πώς άραγε αποφάσισε να κάνει αυτό το μακιγιάζ η Mélanie; «Για να είμαι ακριβοδίκαιη, η ιδέα ήταν της Τalia. Μου έδειξε φωτογραφίες της Sharon Tate και δημιουργήσαμε αυτό το look me 60᾽s αναφορές αλλά πολύ φρέσκια επιδερμίδα» και είναι ξεκάθαρο το πόσο τέλειο ήταν αυτό το μακιγιάζ για το Saint Laurent φόρεμά της που –επίσης- με κατενθουσίασε! Έπρεπε να μάθω όμως και ποια προϊόντα χρησιμοποίησε!


https://www.instagram.com/p/CMKljwHAypR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για τη γραμμή στο άνω βλέφαρο χρησιμοποίησα το Giorgio Armani, Eyes To Kill Khôl στην απόχρωση Βlack και κάτω από τα μάτια, έβαλα το Laura Mercier Caviar Pencil στην απόχρωση Rush για αυτό το smoky αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσα με άφθονη Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara. Super easy!» μου είπε και σημείωσα τα πάντα για να τα βάλω στο καλάθι μου. Ναι, μπήκα στον πειρασμό να αντιγράψω το look και η Μélanie μου (και μας) έδωσε τα απόλυτα tips για να το καταφέρω, και εσύ μαζί!

proionta talia

«Για να το αντιγράψεις και να φαίνεται, θα πρέπει να έχεις χώρο στο καπάκι του ματιού αλλά ακόμα και αν δεν έχεις τόσο, παρατήρησε το σχήμα των ματιών σου και δες που θα μπορούσες να τοποθετήσεις τη γραμμή ώστε να φαίνεται καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, ξεκίνα με ένα khôl μολύβι, μυτερές μπατονέτες και λίγο υγρό ντεμακιγιάζ για να διορθώνεις τη γραμμή καθώς την φτιάχνεις» με συμβούλεψε και πράγματι, δεν είναι δύσκολο αν βρεις που πρέπει να τοποθετήσεις τη γραμμή στα δικά σου μάτια.


https://www.instagram.com/p/CMJckNTA2TG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως σου είπα στην αρχή, η Μélanie βρισκόταν σε ένα πραγματικά ξέφρενο ρυθμό δουλειάς και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε πολύ περισσότερο όμως, δεσμεύτηκε να μου δώσει μία αποκλειστική συνέντευξη για να τη γνωρίσουμε καλύτερα, να μάθουμε το δικό της creative process και άλλα πολλά. Όσο για την Τalia… Δεν έχω λόγια, είναι μακράν ένα από τα νεότερα (διπλής) girl crushes μου και πιστεύω ότι θα δούμε πολλά από εκείνη στο μέλλον. Thank you Μélanie, you rock!

Διάβασε ακόμα: H makeup artist της Emma Corrin μας μίλησε για το μακιγιάζ της στα Critic’s Choice Awards