Hunter Schafer: Η makeup artist της Sandy Ganzer μας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του look της

Hunter Schafer: Η makeup artist της Sandy Ganzer μας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του look της

Όταν η Hunter εμφανίστηκε στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ, στο πλευρό του Dominic Fike, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την makeup artist της, ώστε να μάθουμε τα πάντα για αυτό το συγκλονιστικό μακιγιάζ.

Από την στιγμή που είδα την Hunter στην πρώτη σεζόν του Euphoria, δεν έχω καταφέρει να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Eίναι edgy και sexy με τον δικό της τρόπο, με μία αλλόκοτη ομορφιά και αισθητική που την κάνει να ξεχωρίζει. Αρκεί να θυμηθείς «αυτή» την εμφάνιση από το Met Gala για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.

GettyImages 1340331282

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες έχω πάθει εμμονή, και η Hunter είναι το νέο girl crush μου. Περίμενα λοιπόν με ανυπομονησία να τη δω τη βραδιά των Όσκαρ και η εμφάνισή της δεν με απογοήτευσε. Αντιθέτως, με έκανε να ξεκινήσω να στέλνω mail ξημερώματα ώστε να έρθω σε επικοινωνία με την makeup artist που δημιούργησε αυτό το otherworldly μακιγιάζ. Η Hunter βλέπεις, εμφανίστηκε στο πλευρό του Dominic Fike με μία denim, Rick Owens τουαλέτα και το απόλυτο beauty look της βραδιάς.

GettyImages 1388096457

Σύμφωνα με την makeup artist της Sandy Ganzer, έμπνευση για το μακιγιάζ της βραδιάς ήταν τόσο η ίδια η Hunter η οποία είχε μοιραστεί μαζί της τις ιδέες της, αλλά και το ομιχλώδες, συννεφιασμένο πρωινό του Los Angeles. Για να μην σου τα λέω όμως αποσπασματικά, διάβασε παρακάτω όλα όσα είπαμε με την Sandy Ganzer για το look της Hunter Schafer στο Vanity Fair Oscars Party και κράτα σημειώσεις. Ναι, μοιράζεται tips για να αντιγράψεις το look αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε.

Πόσο καιρό συνεργάζεσαι με την Hunter;

Η συνεργασία μας ξεκίνησε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν του Euphoria. Ήταν μια press day για την εκπομπή, και θυμάμαι ότι σκέφτηκα πόσο cool ήταν. Κάλεσα τον ατζέντη μου αμέσως μετά και του είπα «Παρακαλώ ενημέρωσε όποιον χρειάζεται να το ξέρει, ότι θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά μαζί της!». Έτσι και έγινε.

GettyImages 1388473033

Ποια ήταν η έμπνευση πίσω από το look;

Η Hunter, μου έδειξε το look μερικές μέρες πριν. Το πρωί που ξύπνησα στο Los Angeles, ο καιρός έξω ήταν ομιχλώδης, συννεφιασμένος, γκρίζος και μου άρεσε ο τρόπος που τα σχήματα από τα σύννεφα και τα χρώματα, εναλλάσσονταν μπροστά στα μάτια μου καθώς η ομίχλη «κυλούσε». Σκέφτηκα λοιπόν, ότι θα ήταν ωραίο να μεταφέρω αυτό το τοπίο στα μάτια της, με γκρι και μαύρες και μπλε αποχρώσεις.


https://www.instagram.com/reel/CbopcnkgT-7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς να μας εξηγήσεις βήμα-βήμα τι έκανες για να δημιουργήσεις αυτό το graphic μακιγιάζ ματιών;

Η Shiseido έχει μια πανέμορφη παλέτα ματιών, την Essentialist Eyeshadow Palette στην απόχρωση Kaigan Street Waters, η οποία περιέχει μπλε και γκρι σκιές. Χρησιμοποίησα πρώτα το γκρι χρώμα για να δημιουργήσω τη γωνία, χωρίς να ξεπεράσω την φυσική πτυχή του βλεφάρου της.

Shiseido Essentialist Eyeshadow Palette 04 Kaigan Street Waters

Στη συνέχεια χρησιμοποίησα την Shiseido Pop PowderGel Eye Shadow στην απόχρωση Zaa-Zaa Navy, ένα sparkly, σκούρο μπλε του νυχτερινού ουρανού, πάνω από το γκρι για να καθορίσω το σχήμα της γωνίας, προσθέτοντας βάθος και διάσταση. Με ένα μικρό πινέλο, πέρασα το χρώμα και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων.

Shiseido Pop PowderGel Eye Shadow στην απόχορωση Zaa Zaa Navy

Στη συνέχεια, για να μετατρέψω το σκούρο μπλε σε baby blue, πέρασα από πάνω την ασημί Shiseido Pop PowderGel Eye Shadow στην απόχρωση Shari-Shari, από την εσωτερική γωνία των ματιών της και μόνο μέχρι τη μέση του βλεφάρου, πάνω από την κόρη του ματιού της.

Shiseido Pop PowderGel Eye Shadow στην απόχορωση Shari Shari

Ολοκλήρωσα με μία πολύ λεπτή γραμμή με το super thin Shiseido, ArchInk liner σε μαύρη απόχρωση κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων της, και πέρασα μια στρώση από την αδιάβροχη μάσκαρα Shiseido, ImperialLash στις επάνω και κάτω βλεφαρίδες της.

mascara liner

Είναι ένα high fashion look σε ένα πανέμορφο πρόσωπο… Μπορούμε όλες να το υποστηρίξουμε;

Ασφαλώς! Το κλειδί είναι να βρεις τη σωστή τοποθέτηση σκιάς για το σχήμα των δικών σου ματιών. Για παράδειγμα, η Hunter έχει hooded μάτια, οπότε προτιμώ πάντα να κάνω μία γραμμή, μία γωνία που εκτείνεται τελείως έξω από το περίγραμμα των ματιών της για να το τονίσω. Αν εσύ έχεις αμυγδαλωτά μάτια, θα μπορούσες να τραβήξεις τη γραμμή προς τα πάνω για να δώσεις ένα πιο γατίσιο εφέ στα μάτια σου.

GettyImages 1388097293

Αν έχεις μάτια που έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, μπορείς να παίξεις με την τοποθέτηση των μπλε και των ασημί: Χρησιμοποίησε αυτό το λαμπερό σκούρο μπλε στις τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες της γραμμής σου και τοποθέτησε την ασημί απόχρωση στο κέντρο του καπακιού.

GettyImages 1388097224

Τέλος, αν έχεις πολύ μεγάλα, έντονα μάτια που προεξέχουν, κάνε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις που έκανα αλλά πρόσθεσε λίγο μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για να έχεις εντυπωσιακό, dramatic αποτέλεσμα.

Ποιο look σου αρέσει περισσότερο στην Hunter;

Προσωπικά, λάτρεψα την εμφάνιση του Met Gala. Ξέρω ότι ήταν αρκετά edgy, αλλά έτσι είναι η Hunter! Είναι νέα και cool και ασχολείται με την επιστημονική φαντασία και αρέσει και στις δύο μας να ξεπερνάμε τα όρια. Μην με παρεξηγήσεις, λατρεύω ένα Glam beauty moment, αλλά το να σκέφτομαι «έξω από το κουτί» είναι πάντα πιο διασκεδαστικό για μένα.

GettyImages 1340290577

Ποια προϊόντα δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα;

Δεν μπορώ να αποχωριστώ τα προϊόντα skincare της Shiseido και ιδιαίτερα τον ορό Ultimune για καθημερινή χρήση, και τον θρυλικό ορό Enmai Ultimate Luminance όταν θέλω να νιώσω ιδιαίτερα fancy Και να αποκτήσω την πιο λαμπερή επιδερμίδα ever. Χρησιμοποιώ και τα δύο και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ποτέ τίποτα άλλο.

skincare

Επίσης, η Shiseido, Ultimate Sun Protector Lotion SPF 50+ είναι το μόνο αντηλιακό που θέλω να χρησιμοποιήσω ποτέ από τώρα και ως αιωνιότητα!

Shiseido Ultimate Sun Protector Lotion SPF 50

Τώρα σχετικά με το μακιγιάζ, δεν αποχωρίζομαι το Shiseido, SynchroSkin Radiant Lifting Foundation και το Shiseido Visionary Gel Lipstick στην απόχρωση Rose Muse. Seriously, είναι το «Άγιο Δισκοπότηρο» όταν μιλάμε για αποχρώσεις κραγιόν.

makeup lips

Όσο για τα εργαλεία, αν δεν χρησιμοποιείς ψαλίδι για βλεφαρίδες αδικείς τον εαυτό σου πρέπει να σου πω. «Ανοίγει» τα μάτια και σε κάνει να δείχνεις σα να έχεις κοιμηθεί μία ώρα παραπάνω. Έχω επίσης εμμονή με τη συσκευή ομορφιάς Ziip, τη χρησιμοποιώ πριν από εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί για να ανασηκώνω και να σμιλεύω το πρόσωπο, κάνει θαύματα.