Δείτε πρώτες τα πιο hot χτενίσματα της επόμενης σεζόν!

Δείτε πρώτες τα πιο hot χτενίσματα της επόμενης σεζόν!

Τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe πρωταγωνιστούν στο London Fashion Week και έχουμε όλα τα info!  

Τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe πρωταγωνιστούν στο London Fashion Week SS15 παρουσιάζοντας τις νέες
τάσεις στα hair looks για τα νέα ταλέντα της βρετανικής design σκηνής.


Ο Global Hair Ambassador της μάρκας Mark Hampton, «εξοπλισμένος» με τις 4 σειρές προϊόντων: Classic, Casual,
Glamour και Creative πάντα εμπνευσμένες από τη μόδα θα δημιουργήσει τα πιο «hot» hair looks για τη Vivienne Westwood RED LABEL, τη Marchesa, τον Matthew Williamson, τη Sophia Webster και το label Fashion East.

Μετά την πολυαναμενόμενη ανακοίνωσή τους, το βρετανικό δίδυμο της Marchesa επιστρέφει στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία της μάρκας- όμως τα νέα θα ενθουσιάσουν και τις beauty addicts: Τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, ως μέρος της φετινής συνεργασίας με τη Marchesa για την κυκλοφορία της σειράς προϊόντων Limited Edition "by Marchesa", θα δημιουργήσουν το Marchesa hair look για δεύτερη συνεχή σεζόν.

tony progr1


Επόμενη ενδιαφέρουσα συνεργασία στα catwalks του Λονδίνου, αυτή με τη Sophia Webster, τη βρετανίδα σχεδιάστρια παπουτσιών και αξεσουάρ που αναδείχθηκε νικήτρια του Emerging Accessories Designer 2013 στα British Fashion Awards. Η Sophia, γνωστή για τα πολύχρωμα και ιδιόμορφα σχέδιά της καθώς και για τα εξεζητημένα show της, ανήκει στους νέους σχεδιαστές που εντάσσονται στο line up αυτής της σεζόν μαζί με τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe. Αναμείνατε περισσότερα νέα από αυτή την συνεργασία το 2015!

Οι Fashion East, συνεργαζόμενοι για τέταρτη σεζόν με τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, έρχονται να προσθέσουν στο πορτφόλιο τους ένα νέο όνομα στη γυναικεία μόδα. Ο Ed Marler, είναι ο απόφοιτος του κορυφαίου Πανεπιστημίου Central St Martin, για τον οποίο όλοι μιλούν! Τα πολύπλευρα σχέδιά του για άνδρες και γυναίκες θα παρουσιαστούν μαζί με τα σχέδια των Helen Lawrence και Loise Alsop, ανερχόμενα αστέρια της fashion σκηνής
του Λονδίνου με τις δημιουργίες τους να φτάνουν μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Τέλος, τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe θα δημιουργήσουν -για ακόμα μία φορά- για το SS15, τα hair looks για τον jet-setter σχεδιαστή Matthew Wlliamson και την iconic Vivienne Westwood RED LABEL.

Μείνετε συντονισμένες, γιατί θα είμαστε backstage μαζί τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe για να σας μεταφέρουμε όλα τα hot looks του London Fashion Week!